May 292007
 

Eile õhtul oli täpselt selline ikaldus, mis paneb oma praeguse elamissituatsiooni üle hullult vinguma. Jõudsin 23 läbi töölt koju – kuna olin poole kolmeni päeval voodis vedelenud ja pool hommikut maha maganud, polnud und absoluutselt. Netti ei saanud, sest Kayl oli vaja mingeid asju teha. Saatsin Murakale sõnumi, et ta mulle helistaks, kui veel ei maga, aga ta ei teinud seda (no kell oli juba selleks ajaks pool kaksteist ka).

Mitte midagi teha ei olnud, absoluutselt und ei olnud ja kõigele lisaks oli üle mõistuse palav, sest Iirisel ja Kayl oli külm ning küte oli sees (tavaliselt olen ma ise ka külmavares, ei teagi, mis häda siis nüüd äkki). Nii ma siis lihtsalt passisin rahutult.

Lõpuks aretasin endale mingi tegevuse ja lõpuks tuli uni ka. Aga tõesti. See lihtsalt ajab närvi. miski peab muutuma.

Aga noh, kõik asjad on nagunii suurelt muutumas. Ma arvan. Ega ma tegelikult ei tea. Võib-olla lihtsalt tundub nii.

Tegelikult sain ma just veidi aega tagasi infot, mida ma PÕHIMÕTTELISELT küll juba varem teadsin, aga kui jälle ja erinevatest allikatest sedasama asja öeldakse, siis peaks ma loll olema, kui see mind murelikuks ei teeks.

Positiivse poole pealt nii palju, et mul oli eile ma ei teagi mitmes sulgemine, tegin vist neljandat korda masinaid ja esimest õhtut sain sellega normaalselt hakkama. Arvan siiani, et viga pole minus, vaid inimestes – eile õhtul oli rahulik, nii et ma sain normaalsel ajal rahus asjaga pihta hakata ja kliendid ei voorinud katkematult kümneni välja.

Igatahes tore. See nädal mul rohkem sulgemisi pole, see on ka tore. Täna olen 11-20, homme vaba, N 6.15-15.15, R 7.15-15.15, L pidi alguses vaba olema, aga kuna uus poiss vist ikka ei tule meile tööle, siis 8-17, kui ma ei eksi. Kuri olen. Tahtsin laupäeva vabaks. Samas üks tšikk jäi haigeks ja mingi päev ei käinud, ehk ta on nõus selle laupäeva võtma, sest tal muidu jääb nädalas jube vähe päevi. Et on veel lootust.

Mul sai eile täis kaks kuud Londonis.

Mulle ei meeldi, kui mulle midagi lubatakse ja seda siis ei tehta. Lepp tuleb meelde. Oi oi.

Lähen nüüd tööle.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.