Jul 122007
 

…kes mulle tasuta wifit pakub :D

Ehk siis kodus mul netti pole. Ilmselt enne paari nädalat ei saa ka.

Täna tuli Marko Londonisse. Sain endale isegi päeva vabaks vahetada ja oleme siin hommikust saati ringi chillinud. Nüüd läks tema vahakujude muuseumisse, aga kuna mina seal õega juba käisin ja £25 pole kuskilt võtta, siis teen nii kaua tema läpakaga siin aega parajaks. Ainus häda on selles, et ma ostsin endale £1.39 eest vee ja istusin suvalise Pizza Huti välilaua taha maha, mõtlemata sellele, et akul on oma… Khm, eluiga. Ja et me istusime enne juba Angelis wifis ja kulutasime seda… Et mul saab aku kohe tühjaks ja siis ma pean järgmise kohviku otsima, kus on võimalik juhtme otsas istuda. Loodetavasti kraabin oma viimastest pennidest veel nii palju kokku, et klaasi vett saab.

Ma praegu lõpetan, enne kui arvuti pilli kotti paneb. Kui hästi läheb, kirjutan varsti veel… Kolimisest ja nii.

  3 Responses to “Alati on mõni jobu…”

  1. nohh???? kaua võib…. :D

  2. ma tahtsin ka käratada, aga avastasin, et minu meeskond on siin juba sõna võtnud. Niisiis lihtsalt sekundeerin.

  3. […] siis nii palju, et ta oli siin 12. juulil. Lihtsalt pole olnud varem võimalust ja/või tuju kroonikat kirjutada. Nüüd siis lõpuks ometi […]

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.