Jul 182007
 

Kui jätta kõrvale see närune veerand tundi viimasel neljapäeval, mil endast siia viimase elumärgi jätsin (ja kirjutamise ajal ei tulnud mulle veel meelde, et Marko läpaka juhet ilma adapterita juba siinmaal seina ei topi), pole ma käinud netis… Eelmisest esmaspäevast saati ehk veidi üle nädala.

TIKKER EI KASUTANUD NÄDAL AEGA INTERNETTI!

Ausalt öelda ma ise ka imestan, et veel elus olen. Käed juba värisevad ja nii.

Lihtsalt tööl käin iga päev ja eraeluga tuleb ka tegeleda, selle kõige kõrval lihtsalt ei jäänud aega wifi otsimiseks. Brixton pole ka päriselt just selline koht, et lähed istud oma läpakaga suvalises kohas maha ja otsid tasuta wifit. Võimalik, et isegi leiad, aga samamoodi võid ka millegi kaotada… Oma läpaka varastele näiteks.

Aga (halleluuja!) meil vahetati tööl internetiteenuse pakkujat (seni oli meil siin neli arvutit ja tasuline wifi, mõlemad maksid £1/20 minutit ja wifi puhul pidi pealegi krediitkaardiga online maksma ja miinimum oli £5, mida ei pidanud küll korraga ära kulutama, aga ikkagi – röögatult kallis) ja sellega seoses on meil siin nüüd tasuta wifi :D Mitte küll päriselt tasuta, et lähed ja oledki, aga meil on kaardid, mille pealt koode välja kraapida, ühe kaardiga saab pool tundi ja kliendid saavad neid tasuta, kui midagi süüa/juua ostavad.

Üleeile need kaardid toodi, eile sain ma sellest teada ja täna istun siis rõõmsalt poolteist tundi enne tööpäeva algust oma läpakaga siin. Koju peaks neti saama paremal juhul reedel, tõenäolisemalt järgmisel nädalal, aga eks näis.

Aga nüüd loen kõigepealt kõik blogid läbi ja kui siis veel aega on (14.15 pean tööle hakkama), kirjutan veel. Vähemalt kaks sissekannet on tulemas – Marko külaskäigust üks ja üldisest eluolust teine. Ja kui ma ka praegu ei jõua, siis mul on kaks pooletunnist (söögi)pausi ja ma olen suht kindel, et see nett levib üles staff roomi ka.

Kuulmiseni!

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.