Internetist ja torumeestest…

…ehk ving ja hala teemal millal krt ma normaalselt elada saan 😛

Nagu mulle seletati, siis selleks, et saada meie korterisse BT landline, tuleb maksta 120+11 naela. Muudmoodi netti eriti võimalik saada pole, ehk Meest tsiteerides: läbi ussim*nni vist kuidagi on, aga meie ikka ei saa.

Teine kõige suurem jama on see, et vannitoa külma vee kraani surve on pea olematu. Siiani on välja pakutud variant, et toru on ummistunud. On see siis tõesti nii või midagi muud, ei tea. Aga ilmselgelt on selleks vaja torumeest ja mul pole õrna aimugi, kust teda saada või kui palju see maksab (tõenäoliselt suht palju).

Ja mul on endiselt küsimus, kas tasub seda kõike maksta või üürida lihtsalt mõni kallim korter (poisid on muidugi kindlalt esimese variandi poolt).

Igatahes võtame me Iirisega täna ja homme ette suuremat sorti koristusaktsiooni, nii et muud jamad peaks sellega lahendatud saama.

Kui mu blogi loeb mõni Londoni eluoluga tuttav inimene, kes oskab mu murede peale midagi asjalikku kosta, siis ma oleks igasuguse nõu eest enam kui tänulik 😉

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top