Jõuluks koju!

Nüüd on siis asjalood niiviisi, et Mees ostis meile üleeile lennukipiletid ära – 11-27. detsember oleme Eestis.

Ma olin kogu Eestisse tulemisega seonduva pärast hullult mures, sest minu jaoks oli olulisem ema juubel – pidu pidi algselt olema detsembri alguses, Mees tahtis aga kindlalt jõuludeks tulla. Tervet detsembrit Eestis olemist poleks ma endale puhtalt tööalastel põhjustel lubada saanud, kaks korda sõitmist rahalistel põhjustel ilmselt ka mitte. Ja eraldi sõita oleks veel eriti nõme olnud.

Aga ema ütles, et ta võib peo edasi lükata, kuni me tuleme ja järgmisel päeval oli Easyjetil sooduskampaania. Piletihinnad läksid nii kiiresti kallimaks, et Mehel polnud isegi aega enne ostmist minuga konsulteerida – olin sel ajal metroos, teel tööle. Aga ongi hea – ma oleks võinud vinguma hakata, et ma ikka nii pikalt ei saa, ehkki tegelikult olen praegu ülimalt rahul.

Mis tööst nüüd saab, seda ei tea – praeguses töökohas peaksin selleks ajaks enam-vähem nii palju puhkust välja kauplema, kirjutasin avalduse juba ära, aga ega nad jõulude ajal eriti anda ei taha ka. Uut kohta otsida, samal ajal teades, et mind pool detsembrit pole – khm. Aga olgu peale, selliste asjade pärast jõuab hiljem ka muretseda. Kõige tõenäolisemalt võtan detsembris nii palju puhkust välja, kui saada on ja tagasi tulles lihtsalt otsin uue töö. Raske küll on seal nii kaua vastu pidada, aga ilmselt on veel raskem antud olukorras uus töö leida. Ma vähemalt proovin muidugi.

Mul on nii kohutavalt hea meel. Üleeile särasin tööl niiviisi ringi, et üks töökaaslane küsis, ega ma pilves pole – ta polevat mind kunagi nii õnnelikuna näinud.

Ema ja Marise külaskäigust kirjutan kunagi hiljem, kui normaalselt netti saan – praegu istun korraks Ronni juures ja puu all on viimasel ajal ikaldus.

Sry, Piia, ma annan oma parima! 😉

6 thoughts on “Jõuluks koju!”

  1. Sinu piltidest sain 47 pilti, millest suurem osa minu portreed 😛 Ole kena, saada mulle mingi aeg MSNis laternapostid :D. Ja kui sa emale teed plaadi, tee mulle ka ja pane posti, eks!!! 😛 Tahan ka…

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top