Sep 142007
 

Uskumatu, et viimasest sissekandest on tervelt nädal möödas! Kusjuures, see aeg ei tundu mulle endale sugugi nii pikana, olen muid asju teinud ja *päris* elu elanud. Mis iseenesest vist tähendab, et mu netisõltuvus on veidikene vähenenud ja see on ju ainult hea.

Kõigepealt – Brixtoni raamatukogus, mis on paari minuti jalutuskäigu kaugusel meie kodust, on tasuta wifi. Ja mina ei teadnud seda! õigemini – ma teadsin, sest Swamm oli mulle seda kunagi maininud. Kunagi siis, kui me esimest korda siin Londonis üldse kokku saime, aprilli algul seega. Aga otse loomulikult oli see mul meelest läinud.

Ühesõnaga ma saan istuda kodu lähedal, ruumis sees ja juhe seinas. Ja mul läks üle kahe kuu, enne kui ma seda teada sain.

*peksab pead vastu seina*

Nüüd sõltun ma ainult raamatukogu lahtiolekuaegadest (pole veel viitsinud uuridagi, millised need on). Ma olen tõsiselt sillas, kas teate. Ei mingit läpaka töö juurde tassimist enam! Ei mingit nõrga signaaliga wifit, mis pool ajast ei tööta!

Nojah, ma muidugi pole kaotanud lootust, et me saame ükskord koju ka neti… Tegime just eile Mehe ja Swammiga nalja, et detsembris on Swammi kord BT-ga asju ajada, kui meie Mehega Eestis oleme.

Võllanaljad muidugi. Ma siiralt loodan, et detsembriks on meil püsiühendus kodus AMMU olemas. Ja Swamm on enivei sel ajal tõenäoliselt ise ka Eestis.

Nagu te juba aru saite, on Swamm tagasi. Ja Iiris kolis pühapäeval Hammersmithi. Ja meil käisid eile õhtul esimest korda külalised… Noh, sellised päris külalised, kui Iirise sünnipäev välja jätta, mis oli ka väga äge, aga need olid TEMA külalised. Ronn ja Katre käisid seekord.

Aga tegelikult on nii, et ma nüüd viin ennast veidike selle nädala jooksul blogides toimunuga kurssi. Mul on küll teile veel mitu sissekannet plaanis ja hunnik pilte, aga ma pole jõudnud neid veel valida ega välja lõigata ja kahe tunni pärast pean hakkama tööle minema, nii et pole kindel, palju täna jõuab. Aga homme lähen ka alles kolmeks tööle ja enne seda käin kindlasti netis.

Loodetavasti jõuan täna ikka midagi veel kirjutada. Ja kui mitte, siis kannatust homseni ;)

  2 Responses to “Ma olen elus!”

  1. Aga jäta arvut siis koju, kui tööle lähed, onja ;)

  2. Mis ma sellega tööl peale hakkaks, kallis, kui ma lähen täpselt õigeks ajaks ja sulgen?

    Arvuti tööle tassimise ajad on möödas, jumal tänatud. Ja sina saad rahus peale tööd oma mehi peksta ;)

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.