Oct 172007
 

Käisin täna pärast tööd mõtliku näoga mingis plaadipoes ja vaatasin odavaid DVD-sid. Ära ei ostnud midagi. mõtlesin, et tulen kõigepealt koju ja vaatan, kas What a Girl Wantsi saab nt Amazonist odavamalt. Ei saanud. Aga Amazon pakkus koos selle filmiga ka mingeid teisi, mis tuletas meelde, et IMDB pakub ka alati ühe filmiga viis samalaadset kaasa. Läksin siis jälgi ajama… Ja siin on nimekiri (ilmsel(gel)t ajudeta) koolikomöödiatest, mis ma kavatsen lähemas tulevikus ära vaadata. Nagu Kristil, on ka mul nende vastu nõrkus. Ja ma pole juba ammu ühtki näinud.

A Cinderella Story (2004)
Chasing Liberty (2004)
New York Minute (2004)
First Daughter (2004)
A Walk to Remember (2002)
How to Deal (2003)
The Sisterhood of the Traveling Pants (2005)
Raise Your Voice (2004)
Summer Catch (2001)

Ahjaa, EuroTrip tuleks ka üle vaadata. Ja selle What a Girl Wants DVD ma vist ostan homme ära – tõmmatud versioon on väga nigela kvaliteediga ja see film meeldib mulle piisavalt, et originaali eest £5 maksta ;)

  One Response to “Filmimärkmeid”

  1. […] New York Minute oli esimene noist filmidest, mida ma tõesti täiega nautisin (isegi rohkem, kui Raise Your Voice‘i) – see oli […]

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.