Oct 212007
 

Olgu kõik muu nagu on, aga selle perekonna-sõprade asjaga ma küll nõustuda ei taha. Ma paneks sinna ikka hulka suurema numbri ja üldiselt ma leian, et suhted lähedastega on mul tunduvalt paremas korras kui finantsseis.

Ja tegelikult tegin ma seda testi kaks korda, esimene kord oli tulemus hoopis selline nagu alumisel pildil.

Kuna esimene kord tegin testi kiirustades ja üle jala, aga teist korda lugesin küsimused hoolega läbi ja mõtlesin vastates pikemalt, siis tundub selle tulemus mulle tõenäolisem. Samas, olid küsimused, mille puhul ma vastuses kahtlesin ja lõpuks ikka kahest variandist positiivsema valisin (va optimist, nagu ma olen). Mis siis tegelik tõde on, ei tea.

Aga üldskoor 7 – mina olen rahul. Päriselt.

  2 Responses to “This is my life, rated”

  1. […] aasta tagasi oli nii, nüüd on […]

  2. […] kunagi vahva testi, kus sai oma elu hinnata. Oktoobris 2007 sain 7,2 palli, septembris 2008 7,5 palli, nüüd juba 8,4 […]

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.