Nov 052007
 

Ma olen enam või vähem oma raha kokkuhoidmise ja kodus istumise režiimi sisse elanud. DVD-tellimused jõuvad järjest kohale, netist olen teise hunniku filme juurde tõmmanud, America’s Next Top Modeli ja Gossip Girli selle sügise hooajad sinna lisaks. Muud ma siin kodus eriti ei teegi, kui vahin filme ja sarju.

Laupäeva veetsime näiteks voodis – vaatasime ära kolm filmi, käisime vahepeal Vera Cruzis söömas, üritasime õhtul Mehele riideid ostmas käia, aga ei leidnud midagi ja lõpetasime ikka pizzarestoranis… (mh, see on see mööndustega raha kokku hoidmine, mina ei maksnud eks… Aga ma üritan endiselt Meest veenda, et kodus makarone süüa on ka tore, muidu mul tulevad varsti süümepiinad)

Ja nii ongi.

Sellepärast pole mul teile absoluutselt mitte midagi huvitavat kirjutada, peale oma filmi- ja sarjamuljete… Ja need ei huvita suurt kedagi, ma ju tean küll.

Aga ma pean siiski tunnistama, et modellide 9. hooaeg on igav… Kuivõrd eelmine oli suht sama igav, siis kardetavasti on viga minus – mida rohkem sa seda sama jama vaatad, seda etteaimatavamaks asi muutub. Lõpuks ei viitsi enam isegi kuulata, mis nad räägivad, vaatad ainult pilte. Aga peab ikka vaatama, eks, ega siis sellepärast pooleli ei jäta :)

Ahjaa, ja laupäeva õhtul vallatlesime siis purjus M-iga Ann Summersi kodulehel (vt eelmist posti) ning arutlesime erinevate küülikute headuse üle. Jõudsime järeldusele, et kõik on ilmselt päris head. Lõbu oli laialt.

Viie nädala ja kahe päeva pärast olen Eestis.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.