Nov 192007
 

…blogikujundust. Kuna blogi kolimise idee olen esialgu maha matnud, siis üritan nüüd olemasolevate vahenditega hakkama saada. Tegin endale Bloggeris privaatse blogi katsetamiseks, piinasin natuke Piiat ja Nadjat ning olen viimased paar tundi katsetanud nagu segane. Mingid edusammud kahtlemata on, need pole aga kaugeltki piisavad – läheb ikka kõvasti aega, enne kui kõik korda saan (kui üldse saan) ja julgen päriselt blogi kallale minna. Noh, vähemalt on mul tegevust, eks ;)

Kui ma eelmises postituses rääkisin teile Londoni võrratust sügisilmast, siis vanajumal maksis mulle ülbamise eest koheselt kätte – nädalavahetus on olnud külm, tuuline ja vihmane. Mis seal ikka – hea, et viimasegi päikesepaiste fotole püüda jõudsin.

Eile õhtul läksin pärast tööd mingisse Old Streetil asuvasse pubisse, kus Mees&co poolest päevast saati joonud olid. Hoolimata oma armetust joobeastmest oli mul siiski üliväga lõbus.

Et mõni pilt ikka ka üles saaks, siis siin on teile foto küünlast, mille peal Mees ja Rarru oma voolimisoskust katsetasid:

Hiljem käisime läbi kahest Brixtoni baarist, millest ühte jäime veidi pikemaks pidama ning lõpuks liikus seltskond edasi veel kolmandasse baari, mille meie Mehega küll vahele jätsime ja koju magama tulime.

Täna käisime Mehega talle riideid ostmas ja väljas oli nii kolepahakülm ilm, et täitsa jube kohe. Isegi bussis ei saanud korralikult sooja… Ja kindaid ka ei leidnud. Küll aga leidsin endale üllatuslikult kombel terve hunniku pesu – ostsin £11 eest kuus paari stringe ja kolm paari tavalisi aluspükse. Jube nunnusid kusjuures. Mitte et mul oleks päriselt olnud raha, mida kulutada, aga kuivõrd ma olen ilusat ja odavat pesu juba kuid otsinud, ei saanud ometigi head võimalust käest lasta :P Mõtlesin teile neist pilti ka teha, aga ei viitsinud.

Kell on kuidagimoodi jälle pool kolm saanud, lähen parem magama ära, et mitte oma unetsüklit täitsa p*rse keerata.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.