Selle aasta esimene jõulukaart

Ma ei oskagi kohe sõnadesse panna, kui head meelt see mulle tegi 🙂 Ma olen ise siiani kõike muud kui jõululainel olnud ja igasugused kaardid-kingid jäävad mul pigem kuu teise poolde… Aga ikkagi – esimene PÄRIS kaart. Esimene kaart selles korteris. Ja esimene kaart, mis on MEILE.

Tuleb meelde kõige nunnum jõulukaart eelmistest jõuludest – ilusad soovid saidki teoks!

Ma panin selle peale jõululaulud mängima – esimest korda sel aastal.

Aitäh, Maris!

Ja ära pahanda, aga ma sulle annan kõik kaardid ikka Eestis – süüdista oma ema, et su sünnipäev nii mugaval ajal on 😛

1 thought on “Selle aasta esimene jõulukaart”

  1. No võtke aga hääks 😀 Vapustavalt kiire on see post siinmail. Ma nii lootsin, et see jõuab veel enne te äraminekut kohale, sest te kindlasti saate hulgim igasuguseid teateid ja arveid, aga PÄRIS kirja on nii tore saada, eks :D? Tore, et jõudiski õigel ajal!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top