Dec 172007
 

Kirjutada oleks nii palju, aga teha on veel palju rohkem. Arvuti taha jõuan vaid loetud minutiteks, mida pole piisavalt isegi teiste blogide lugemiseks, rääkimata enda oma kirjutamisest. Järgmisel nädala teises pooles peaks olukord paranema, sest ideeliselt on mu läpakas selleks ajaks hooldusest tagasi ja tõenäoliselt jääb mulle vaba aega erinevate inimestega kokku saamise vahele, mil ma võin Viru keskuses (või kus iganes mujal tasuta wifis) istuda ja KIRJUTADA. Loodetavasti. Aga kui enne ei jõua, siis kirjutan teile kasvõi tagantjärele Londonis olles – põhjalikult ja päevade kaupa. Sest Eestis on nii lahe, et ma tahan kogu reisi põhjalikult ajaloo tarbeks blogisse talletada.

Seniks aga vaadake pilte!

  5 Responses to “Oleme elus”

  1. lahedad.

    ja sa soeng on indeed sitaks ilus.

    lahelahelahe.

  2. väga ägedad pildid! :)

  3. ühinen kiidusõnadega piltidele :P

  4. aga mul sulle tikker hoopis teine jutt :) et sa vist küll ei tea mind. aga loen seda blogi pikemat aega juba. ja tahaks su msni tglt. et mõnda asja londoni kohta küsida :) et kui sul arvutid asjad korda saavad ja tagasi londonis. siis ma oleks überõnnelik :)

  5. […] Vlassovite ateljeesse, kus Vadim meist hulga ilusaid pilte tegi – mõningaid võisite näha siin, aga panen nüüd siis veel mõned, sest noh – pildid on ometi […]

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.