Jan 072008
 

Supervisoriks ei saanud, tavabaristaks esialgu – ehk siis palka ei hakka saama mitte £7, vaid £6.50 tunnis. Aga see on ikkagi parem, kui Tinderboxi £6 + ma saan endale lõpuks ometi VABAD NÄDALAVAHETUSED! Ja karjäärivõimaluse. Sest mina, olgem ausad, ei oskagi ennast töövestlustel kõige säravamast küljest näidata (mitte et ma ennast neil halvast küljest näitaks, seda mitte, lihtsalt alati saaks paremini), tõestan ennast kõige paremini just tegutsedes. Nad veel näevad, KUI hea ma olen :P Ja tegelikult ongi hea, et ma saan rahus sisse elada, keegi ei oota mult esialgu liiga palju.

Lähen veel täna õhtul tagasi Tinderboxi ja annan lahkumisavalduse. Londonis peab õnneks vaid nädala ette teatama. Järgmisel nädalal alustan uues kohas.

Juhhei!

  7 Responses to “Võite mulle õnne soovida!”

 1. siis ikkagi aitas :)

  palju õnne!

 2. jeee, palju õnne!! :)

  aga mul on tglt vastupidi – tööintekal jätan särava mulje, nii et nad kohe mind tööle võtavad ja siis tuleb pikapeale ilmsiks mu “tõeline pale” – looder ja kaabakas! :D Ja siis nad kahetsevad, aga on juba hilja.

 3. juhuuuu.. äge :D

 4. lahe =) edu sulle uues kohas!

 5. kuule, rõõm on su üle!

 6. Mhmh, äge jah, palju õnne. Eks ma siis kasutan ära ühe su esimestest vabadest nädalavahetustest küllatulekuks ;)

 7. no tubli tüdruk! läkski nii nagu sa mõtlesid – et kuulutus, intervjuu ja siis töö!

  ja vabad nädalavahetused on ju äärmiselt buenod!!!

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.