Jan 192008
 

…vähemalt minu mäletamist mööda.

Kunagi sügisel käisime Mehega kohalikus kaubanduskeskuses majapidamisse mingeid jubinaid otsimas ja möödaminnes sõrmitsesin üht seelikut, mis mulle kangesti meeldima hakkas. Hind oli üüratu – £47 – seega ma üldse ei mõelnudki “mis oleks, kui…”

Ja eile sattusin sinnasamasse kauplusse allahindluste ajal. Ja imekombel oli see seelik veel alles. Ja maksis nüüd ainult £15. NÜÜD ostsin südamerahuga ära.

Minu garderoobi lisandus üle pika aja jälle üks kaitseroheline riideese. Villane ja ruuduline, erinevates rohelistes toonides ja veidike valget sekka, pikkust üle põlve (umbes sama lõikega kui see seelik), vooder ja puha… Külma ilma seelik. Oi, kui rahul ma olen.

EDIT: Kui ma nüüd seda materjali silti lähemalt uurisin, siis tuli välja, et on nii viskoosi, polüestrit, puuvilla, akrüüli kui ka villa – kõike suht võrdsetes kogustes. Aga nojah, mõte jääb samaks – selline soojemat sorti seelik :P

PS. Olen ühel neist kõrvarõngastest suutnud sulgedega osast pool ära kaotada. Nutt tuleb peale. Ma kavatsen küll mõned Claire’sid läbi kammida, aga augustist saati on palju vett merre voolanud ja lootust vist eriti pole. NIU!

  One Response to “Elu parim allahindlus”

  1. Käi kindlasti Trocadero Claire’s ist läbi, ma viimati käisin siis olid nad veel olemas. :D

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.