Mar 212008
 

Tööd ei saanud. KRT!

See aadress, mis meile algul anti, oli ikka täitsa vale – peale postikoodi lõpu ka maja number, mille lõpus pole mingit tähte ning korteritel, nagu täna välja tuli, pole mitte numbrid vaid tähed… Hea uudis on aga see, et kõige esimese ja kõige valema aadressi peale saadetud kaart jõudis täiesti kohale. Aitäh Kaidile :D Sest noh, kuna vastava tähega maja pole olemas, tulevad kõik kirjad nagunii sama numbriga majale ning kogu post visatakse välisukse pilust sisse, kus kõigi korteri elanikud siis seda ise sorteerima peavad.

Omanik pidi täna kolmandat õhtut järjest läbi tulema, aga siiani pole tast mingit haisu. Pesumasin ei tööta, dušš mööndustega. Mul on homsest alates neli vaba päeva, raha pole üldse, netti korteris pole ja… Ahjaa, sünnipäev ju ka veel. Ja muud asjad. Tore, kas pole.

Ma täna rohkem ei kirjutagi…

  One Response to “Kiire update”

  1. pole tänu väärt ;)
    sellepärast paningi igaksjuhuks oma aadressi ka, et äkki ei lähe kohale…

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.