Mar 282008
 

See ei ole mingi väike kauss, eks. Selline 25 cm läbimõõduga ikka ja päris kõrge ka. Ja KUHI on peal :P

  7 Responses to “Mmmmm…”

 1. raseduspolitsei: maasukate ja tsitruselistega ole ettevaatlik. kui üle pingutada, siis võib hilisemas elus allergiliselt mõjuda (lapsele, eks, mitte sulle).

  ja räägib siin see, kes jõulude paiku päevas kilo mandariine sõi… oeh…
  aga sellest kausist ma ülepingutamise märke oluliselt ei leidnud ;)

 2. söö kala kindlasti raseduse ajal, see pidavat lapse targaks tegema :)

  PS. ma tean küll, kuidas komasid panna, püüan edaspidi sinu blogis kirjavahemärkidega hoolikam olla, et sa ei pahandaks (6)

 3. söö tikreid, see pidi lapse tikriks tegema – ja see oleks igati bueno.

  vat. ja mmmmmmuaaaahhhhhhhhhh ka teile.

 4. kala söömine teeb tikri ka targaks :)

 5. Swamm on minu läpakas minu nime alt kommenteerimas käinud. Urr :P

  Kessu, maasikad on õnneks nii kallid, et palju neid osta ei jõua. Suve poole võib oht küll reaalsemaks minna… Tea, kustmaalt see liialdamise piir läheb?

  Aga see on siis küll hea, et ma sünnitusega enne mandariinihooaega ühele poole saan, ma olen ka fanatt. Ütle nüüd, et imetamise ajal kehtivad samad reeglid, siis ma löön sind (6)

  Pips, ma tean, et sa tead, kuidas komasid panna, aga ma läksin püha viha täis, et Maasikas sinu meelest ninnu-nännu on ja kohe PIDIN millegi kallal norima ;)

  Aga mis kalasse puutub, siis prinditi mulle perearsti juures välja selline tore asi nagu pregnancy & diet, kus oli muuhulgas kirjas, et ma ei tohi süüa koorikloomi (shellfish – krevetid nt v?), toorest kala (sushi pole mulle õnneks kunagi maitsenud) ja suure elavhõbedasisalduse tõttu on keelatud ka hai? (shark), (väike)pistrik? (merlin) ning mõõkkala. Tuunikala võin nädalas süüa kuue võileiva või kolme salati jagu.

  Säh sulle kooki moosiga!

 6. ja vaata, et kohvi ei joo!

 7. Kusjuures, 300 mg kofeiini päevas on lubatud – see oleks nt kaks 50g šokolaadi, kaks tassi teed ja tass kohvi. Madala vererõhuga inimestel (st minul) pidavat kohvi joomine isegi soovituslik olema.

  Aga ega ma ju ei joo, siinmaal vähemalt mitte. Eestis tavalist filtrikohvi koorega, seda küll. Aga siin on filtrikohv vastik, americano (espressost ja veest tehtud must kohv) imelik ning lattest kõrini. Teed ei joo ma nagunii ja šokolaadi järele ka ei isuta. Energiajookidest hoian heaga kõrvale ja Cocat jälestan. Kofeiiniprobleemi seega pole :)

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.