Mar 302008
 

Ma tahan musta leiba suitsuvorsti ja kurgi või tomatiga! Ja tavalist filtrikohvi koorega.

Tahan Rimisse süüa ostma.

Krt. Tahan Eestisse. Siin ei ole normaalseid sööke. Urr.

(Mees teeb frikadellisuppi. Vaatame, mis sellest välja tuleb)

EDIT: Supp oli imehea. Nüüd teeks ühe lõunauinaku :P

  3 Responses to “Süüa!”

 1. Kas Poola poes musta leiba ei ole? Või on äkki kuskil mõni Taani pood? Taani must leib on ka täita pandav ja hea, nemad söövad musta leiba küll vaid lõunaks võileivana mitte muu toidu kõrvale nagu seda eestlastel ka komme teha on. Rootsis pidi muide ka musta leiva söömine olema tõuev trend, ikkagi tervislikum kui näkileib!

  Ja muidugi palju õnne minu poolt ka, pole siin karta miskit! Kusjuures ma vahel kardan, et ega Eesti ravisüstem ei pruugi üldse paremat hoolitsust pakkuda kui ÜK oma. Raha on meil siin ju vähe, ilmselt on UK süsteem muidugi ka suht kommertsiaalne ja kaugel Põhjamaade heaolustandardist, aga siiski. Mina pidanuks kõrvaarstile ootama järjekorda üle poole kuu pärast Tallinnas maandumist tekkinud kõrvavalu leevenduseks. Õnneks sai siiski teise polikliinikuse Nõmmel ka minna, aga muidugi selgus see tagantjärele.

 2. Poola ja Vene poodidest leiba saab, ma tean küll. Mitte nii head, aga saab. Täna oli mure konkreetselt selles, et meil on mõlemal tänu viimasele kolimisele näpud nii igapidi põhjas, et päev enne palgapäeva pole enam seda va leivaraha ka, kõik ära kulutatud. Aga homme tuleb palk, pole hullu :)

  Suitsuvorstiga on kehvemad lood. Seda ütleb Mees, UK veteran, mina pole ise otsinudki. Aga tema on ja ma täitsa usun… Et HEAD täissuitsuvorsti siit ei saa.

  Peab lihtsalt ootama Eestist tulijaid, et nad meile nänni tooksid, mis muud…

 3. londonis on ka nö vene poode kus on müügil leedu must leib, mis maitseb nagu eesti oma, mitut sorti leedu ja läti suitsu- ja keeduvorsti, heeringat, suitsukana, kartulisalatit, kohukesi, pelmeene, purgisuppe..
  v on teie kandi vene poodides sama valik aga sulle lihtsalt maitseb eesti toit rohkem? :)

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.