Apr 172008
 

Kui pillide lõpetamise ja rasestumise vahele jääb vähem kui kolm tsüklit, pole viimase menstruatsiooni esimese päeva järgi tähtaja arvutamine usaldusväärne. Nii tuli täna välja, et Maasikas polegi 12+1, vaid kõigest 11+1 nädalat vana. Seega oli ta liiga tilluke (44,5 mm), et vajalikke mõõtmisi teha ning uus UH on esmaspäeval, 28. aprillil, kell 16.10.

Aga muidu oli kõik korras, süda paukus nagu pakane (hm, ma arvan, et need helid on seal… võimendatud :D).

Minu süda on nüüd ka rahul :)

Ja ma kaalun 70 kg (koos riiete ja saabastega, aga need ei tohiks küll kuigivõrd rasked olla). Kui ma vaid teaks, mis ma enne kaalusin… Pakun, et 65 kanti, sest 62-65 vahel mu kaal ülikooliajal kõikus ja üldiselt on see üsna stabiilne. Ma lihtsalt ei kaalu ennast kunagi. Njah.

Aga foto on palju… Inimlikum, kui ma eeldasin :D Täitsa inimese moodi on, mitte mingi krevett. Väike nukitsamees või naksitrall :P

  6 Responses to “Uus tähtaeg: 5. november”

  1. oi! ma olen vaimustuses!

  2. hmm… et siis ootan oma sünnipäevaks häid uudiseid… mul on 6. nov muidu :D
    ja palju õnne veelkord!

  3. 20 nadala ultraheli on veel ponevam – siis naed siseelundeid ja puha. Aga esimene on just selleparast special, et ikkagi esimene tutvumine oma lapsega :)

  4. ooo, veel üks väike skorpionibeebi sündimas :) Minu nupsu tähtaeg oli 1. nov 2007, aga sündis 5. novembril :)

  5. […] Eelmisel UH pildil näha olev suur nina olevat ilmselt hoopis käsi, mis pea tagant välja paistab, sain ma täna […]

  6. […] (tema pole küll jaanuarist saati kommenteerinud, ehk ikka käib siin veel vahel lugemas), Mrs G, Põrgukiz, Gettur, Herz… Äkki olen juba kellegi unustanud? Ja kindlasti tuleb neid […]

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.