May 072008
 

Täna teatati mulle, et alates homsest olen uues kohas. Juba! Ma olin nii kindel, et pean terve Tracie puhkuseaja veel vanas kohas passima… Enivei, uus koht on vanast nii 5-10 minuti jalutuskäigu kaugusel, tööle sõites lihtsalt üks bussipeatus rohkem. Olen seal ruumides paar korda koolitustel käinud.

Uus koht asub keldris, nii et päevavalgust ma enam tööl olles ei näe. Samas, ma pigem lõpetan kell neli ja naudin päikest kodus aias, kui vahin päikest terve päeva läbi akna, lõpetan kell kuus ja ootan, millal tuleb ükskord buss, mis pole nii täis, et mind ka peale võtaks ja ma lõpuks koju saaks.

Sami sõnul peaks ma uues kohas ainult hommikused vahetused saama ja ka kohvikus olema, aga ta polnud milleski päris kindel, seega pean lihtsalt homme kohale minema ja vaatama… Ja uue manageri ära veenma, et ma tõepoolest pean saama KÕIK hommikused vahetused ja olema AINULT kohvikus. Vast õnnestub ;)

Palusin Mehel uue kodu lähedal asuvasse perearstikeskusesse helistada ja uurida, kui palju ette tuleks ämmaemanda aeg kinni panna, kas mul oleks vaja see nädal spetsiaalselt kohale minna pabereid määrima või ehk piisab järgmisest nädalast… Ning tuli välja, et nad võtavad vastu ka laupäeviti. Ja ma saingi juba selleks laupäevaks aja, pean 10.45 seal olema ja pabereid määrima, siis saadetakse perearsti juurde ja tema siis suunab edasi ämmaemanda juurde. Sweet. See mure ka lahendatud.

Paberimäärimise rõõmudest veel nii palju, et aadressi muutmine läks pangas seekord ludinal (meenutuseks, et siinmaal ei saa aadressi netipangas muuta, vaid tuleb kohale minna ja ankeet täita ning viimati tuli mulle selle peale koju kiri: sry, su allkiri pole selline, nagu ankeedil, mis sa arvet avades täitsid, tule uuesti ja täida VEEL kaks ankeeti, me üritame siin identiteedivargusi vältida) – ilmselt sellepärast, et onu sisestas andmed kohapeal arvutisse ja mul oli juhtumisi lisaks ID kaardile ka pass kaasas, millega ma kunagi oma arvet avamas käisin ja mille koopia neil ilmselt kuskil andmebaasis olemas oli. Ja nad lubasid mulle isegi bank statementi homme uuele aadressile saata, siis saan kohe address proofi ka (kunagi nad üritasid väita, et seda statementi saadetakse kord x kuu tagant ja tihemini ei saa ja nad ei saa miskit teha).

Ja siis ma täitsin lõpuks home office‘i ankeedi ära, Mees paneb homme posti. Sain tööandja kirja, mis ütleb, et ma olen seal töötanud kaks nädalat… (kolme kuu ja kahe nädala asemel). No loodame, et kõik läheb hästi ja saan asjad korda. Ja £90 läheb. Nuuks!

Aga olgu, magama nüüd!

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.