May 092008
 

…ja ma ütleks, et üpris heade uudistega.

Avastasin nimelt just, et mu pangaarvelt on £90 bronnis. Alguses ehmatasin küll koledasti, aga siis tuli meelde, et Mees pani kolmapäeval lõpuks mu home office‘i avalduse posti. Koos tööandja fake kirjaga, mis ütles, et ma olen selles firmas töötanud kaks nädalat (kolme kuu ja kahe nädala asemel). Sellest rääkimata, et ma juba aasta aega UK-s töötanud olen ilma igasuguse registreerimiseta…

Igatahes, minu meelest on see bronn positiivne märk – sellest, et mu avaldusega on vähemalt esmapilgul kõik korras. Muidugi, kõike võib veel juhtuda, aga ma ei usu, et nad võtaks raha mu arvelt maha enne, kui on enam-vähem veendunud, et taotlus on ok.

Ma ei tea, miks ma üldse muretsen – tean ju küll kas või Iirise näitel, et neid kirju ja tegelikku tööle asumise aega ei kontrolli keegi… Äh. Lihtsalt. Ikka ju muretsen! Alati oli võimalus, et paberimäärimisega läks midagi valesti vms.

Muidu olen endiselt ärevil. Ma ei suuda ära oodata, millal jõuab kätte homme kell kaks, kui me saame lõpuks ometi kolida! Ma ausõna ei mäletagi, millal ma viimati üldse midagi nii kangesti oodanud ja nii kannatamatult päevi (ja tunde) lugenud olen. Nüüd on see PEAAEGU käes.

Aga enne seda tuleb veel kõik asjad kokku pakkida. Ja leida vastus küsimusele, kuidas need homme kohale saada – autot ei taha tellida, sest see on kallis, aga meil pole üldse raha. Ühistranspordiga sõidaks raudselt 2-3x, sest asju on piisavalt ja minust pole ju suuremat kandjat… Pluss veel see, et mul on sealsamas lähedal kell 11 perearst, aga kolida enne poolt kahte ei saa. Kas võtta hommikul arsti juurde minnes esimesed asjad kaasa ning hakata pärast seda edasi-tagasi käima? Üks (ilmselt siis mina) peaks sellisel juhul paigale jääma neid asju valvama, sest korterisse enne kahte ei pääse. Samas, aeda pääseb ka õuest, võiks kolaga seal istuda. See on idee, tõepoolest.

Aga ma nüüd vist hakkangi vaikselt pakkima, mida paremat mul ikka teha on.

Ei tea, millal ma pärast kolimist ükskord jälle netti saan, vaevalt et seal mõni lahke naaber wifit pakub… Ja mu arvuti on nii p*rses, et puu alla otsima minna ka ei saa. No loodame parimat, nagu alati ;)

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.