Jul 092008
 

Puhkus on ametlikult alanud. 20 õnnistet kohustustevaba päeva.

Jajah, sellega seoses… Täna tuli välja, et mu ülemus arvas, et ma tulen järgmine nädal noiks neljaks päevaks tööle tagasi, nagu mul kunagi ammu esialgne plaan oli ja millele vastavalt esimesed avaldused kirjutatud said. Kunagi enne seda, kui mõistsin, et ma lähen sügisest emaduspuhkusele, mitte firmast ära ning mul on seega ikkagi 20 päeva puhkust saada, mitte 10… Ja ma kirjutasin uue avalduse kõigile 20-le päevale ja mulle kinnitati, et kõik on korras.

Kui ma teise üksusesse tööle läksin, öeldi seal, et eelmine koht kaotas mu puhkuseavalduse ära ja lasti mul uus kirjutada. Ja ma kirjutasin uue. Õigete kuupäevadega. Ja täna ütles ülemus, et tema ei tea sellest miskit ja üleüldse ei anta meie firmas kunagi üle kahe nädala järjest puhkust. Aga kuna nüüd on juba liiga hilja miskit muuta, siis head teed sul minna.

Super! Kellegi vea tõttu sain ma omale kolmenädalase puhkuse.

Aga okei. Nüüd peaksin asjalikuks hakkama ja:

  • meresoolaga keha koorima
  • duši all käima
  • sääri epileerima
  • ennast sunkissed kreemiga möksima
  • asjad ära pakkima
  • kirjutama vähemalt kolm hiigelpikka fotoblogipostitust umbes viiest viimase kuu jooksul toimunud asjast, sest ma ei võta oma suremise äärel läpakat (ja seega fotosid) Eestisse kaasa ning kolme nädala pärast kaks kuud tagasi toimunud asjadest kirjutada oleks veel nirum
Ja ongi kõik :D

Huvitav, kas ma nende blogipostideni reaalselt jõuan ka, kõik ülejäänu pole kuidagi laiskusest ära jäetav.

Aga ok.

—> asjalikuks ja duši alla.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.