Aug 172008
 

Olen juba üle kuu aja mõelnud, et peaks Orkutis enamik asju ümber kirjutama, sest elu on vahepeal nii palju muutunud… Ja muidugi uusi pilte lisama. Aga kunagi ei tekkinud sobivat hetke, st viitsimist ja võimalust ühel ajal.

Täna läks mul hommikul kell seitse uni ära. Sain lõpuks asjaga ühele poole.

Nüüd peaks mõtlema sellele, kuidas saada määramatus koguses asju teisipäeva õhtuks 21 miili kaugusele – Ilfordi, Marise hotelli. Takso ja kolimisteenuse eest maksaksime ennast lolliks – need oleks mõeldavad 2,1-miilise vahemaa puhul.

Ühistranspordiga võtab sinna saamine aega ca poolteist tundi ja ühe korraga neid asju ära ei vii, sest minust pole ju tassijat, pealegi on meil ainult üks kohver – minu oma jäi viimati Eestisse. Lõpuks peaksid need asjad olema kastides, mis on aga piisavalt suured, et neid üldse ühistranspordis vedada ei jõua. Hotelli ei saa asju jätta ka enne, kui alles teisipäeva õhtul ja ajaliselt on suht võimatu seda 1,5-tunnist trippi ühe õhtu jooksul mitu korda ette võtta.

Autoga sõpra oleks vaja… Aga sellist isendit meil Londonis paraku ei leidu.

Ma ausõna ei tea, mis saama hakkab.

Kuna see probleem paistab esialgu lahendamatu, üritan parem välja mõelda kõige mõistlikuma marsruudi suunal kodu-PC world- Iiris-kodu. SELLEGA peaksin ikka hakkama saama.

  4 Responses to “Kaunid pühapäevased mõtted”

 1. yyrige auto paevaks!
  kui ise ei soida siis moni sober ikka on, kes siis soidud ara teeb!
  Head kolimist!

 2. PC World?

  Mul on see tööjuures võlusõna :P

  Aga tore on Su tegemistest lugeda ja uun, et saate hakkama kenasti.

 3. Ma tahan näha, kuidas Dell XPS M1330 päriselus välja näeb, enne kui seda endale netist tellima hakkan. Sestap siis PC world (jajah, ja kui sul RAMi vms nänni vaja või head valikut normaalse hinnaga ruutereid, siis pole mu arusaamist mööda ka eriti mujale minna) – muidugi avastasin enne minekut nende kodukalt, et nad sellist mudelit üldse ei müügi :D

  Nüüd ma ei teagi, mis saab. Siinmaal on arvutipoodidega ilge k*pp. Aga ma ausõna tahan seda enne ostmist näha. Äkki on nii kole, et ma, pedant, ei olegi nõus ostma. Mul on väga kummalised kiiksud vahel.

 4. Aga kuidas korteri omanik Teie kolimisse suhtus?

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.