Häid uudiseid ka

Ma siin üritasin Kliinikumi netiregistreerimisega omale oktoobri algusesse naistearsti aega saada, otse loomulikult öeldi sealt, et mind huvitava arsti esimesed vabad ajad on 7. novembril. Aga kabinetti helistades, nagu ka Kessu ja foorumitest loetu mulle kinnitas, saab ikka varem ka. Minu puhul siis 10. oktoobriks.

Hoidke siis aga jätkuvalt pöialt, et Maasikas oleks viisakas ja ootaks õige tähtajani – mul on vaja olla 7. oktoobril fit to fly ning Mees lendab alles nädal hiljem. Enne sünnitust oleks vaja veel Tartusse kodu leida ja see sisustada. Seega oleks kohe hädavajalik, et väike mamm õige ajani ootaks 🙂

Muide, meil on täna “tähtpäev” – 30 nädalat nimelt. Kõhu ümbermõõt on 103 cm, olen suutnud viimasest mõõtmisest alates 1 cm juurde kasvatada. Kui Mees koju jõuab, siis ehk saab ühe pildi ka.

Ja meie kaks hiigelsuurt hirmrasket kasti (kokku 65 kg, ma vist mainisin millalgi varem ka) jõudsid õnnelikult Marise bussiga Eestisse. Inglise-Prantsuse piiri peal kollitanud toll ei tundnud nende vastu suuremat huvi – mitte et neis oleks midagi keelatut olnud, aga kastid olid nii rasked, nii kinni teibitud ja nii pudipadi täis, et nende lahti kiskumise korral oleks need ilmselt ära lagunenud.

Hirmus junk foodi isu on. Täna jääb kodune söögitegemine vahele ja Mees toob mulle burgeri. Vahel harva ju võib 😛

House’i 1. hooajast on täpselt pool vaadatud. Jubehea on.

3 thoughts on “Häid uudiseid ka”

  1. Pingback: Ma olen üks õnnelik rase » Tikri Päevaraamat

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top