Sep 242008
 

Uurisin üle mõninga aja jälle kinnisvarasaite. Ma pole päris kindel, kas mul on täna leplikum tuju või on vahepeal palju uusi pakkumisi lisandunud, aga mul on nüüd bookmarkides 12 enam või vähem sobivat pakkumist – neist kaheksa kesklinnas ja neli Karlovas. Olen kindel, et enamik tuleb mingil põhjusel välja praakida ja osa neist on kahe nädala pärast lihtsalt juba läinud, aga siiski – lootust on! Viimati kuulutusi vaadates tundus, et turg on surnud ja vähesed olemasolevad pakkumised ei kõlba kassi saba allagi.

Ja ma jõuan jälle kord selleni, et korterit otsida on põnev :)

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.