Oct 112008
 

Tsükkel vist väga tuksi ei läinud – vaatasin öösel kolmeni Gilmore Girlsi, uni tuli ja magasin hommikul poole kümneni välja.

Pärast veel kahte osa Gilmore Girlsi võtsin ennast lõpuks kokku ja pakkisin veel natuke asju lahti (või pigem ümber) – panin kõik meie ülejäänud riided erinevatest kastidest-kottidest ühte kohta kokku. Riidekappi oleks vaja, kiiremas korras ;)

Kaks kasti on ikka veel pooltäis – kõige kribumat kräppi, millega kohe üldse tegeleda ei viitsi. Ja raamatuid ja DVD-sid, mida ka eriti kuskile panna pole. Tähendab, kaks riiulit meil on, aga üks oli juba raamatuid täis ja teise täitsin muu kolaga… Riiuleid on juurde vaja!

Aga muidu on mu tänase päeva tipphetk kahtlemata Marko külaskäik – see enamiku päevast sisustaski. Sõime kooki ja rääkisime juttu ja käisime õhtupoolikul söömas ja rääkisime veel juttu…

Ja nüüd tulin Kaubamaja wifisse, sest süüa oli nagunii vaja osta, seega pidin viitsima kodust kaugemale liikuda. Kohalik kodupood OÜ Õnnelik juhus on väike ja tühi ja kallis ja ka ainult kuueni lahti, pealegi on mul vaja suuremas koguses odavaid viinamarju.

Aga ega muud nagu rääkida polegi. Räägin parem Mehega :)

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.