Oct 252008
 

Mu number on taas muutunud – kasutan juba mitu päeva jälle seda, mille märtsi alguses lasin kinni panna. Irooniline on see, et ma täiega vihkan neid troppe, kelle telefoninumber iga paari kuu tagant muutub… Ja tundub, et olen nüüd ise ka üks nendest :)

Positiivse poole pealt – peale nende, kellele ma viitsisin suvel oma kõnekaardi numbri anda (ja neid oli minimaalselt, samas olid need inimesed, kellega reaalselt suhtlesin ehk need, kellel mu numbrit kõige rohkem vaja on, irw), peaks kõigil teistel endiselt õige number olema.

Eeh. Ühesõnaga palun kannatust ja vabandust ja kõike muud… Ja mu ainus vana ja uus ja õige number on taaskord Orkutis üleval (no te kõik ju olete ka seal, saate järele vaadata, kui vaja).

Ja UK telefonilt sai ka lõpuks kood maha, nii et Mehel on nüüd oma telefon ja meie numbrid on tänasest alates jälle mõlemad kogu aeg sees.

  2 Responses to “Administratiivse poole pealt”

  1. UK telefonilt koodi maha saamise kohta küsiks sinult kui targemalt, et mul Iiri Three pakett oli ja nüüd see telefon Eestis tele2 kaarti ei tunnista, ja usim-i küsib. et kas tead mida teha sellega? tänud ette..

  2. No nad tahavad kolme enda simi, mis muud.

    Lähed suvalisse mobiili(remondi)poodi (EMT/Elisa/Tele2 esindused selliste asjadega ilmsel(gel)t ei tegele) ja küsid, kas nad pakuvad telefonilt võrgu koodi maha võtmise teenust. Ülemiste keskuses tahtis mingi putka 400 kr, meie saime Tartu väikses keldripoes 350-ga (see oli kodu lähedal, ei viitsinud lihtsalt edasi otsida, sest telefoni oli vaja), aega läheb ikka 3-4 päeva vähemalt.

    Londonis pakub iga tšurkaputka seda teenust £10 eest ja tehtud saaks tõenäoliselt tunniga. Oma viga, et seal juhust ei kasutanud :)

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.