Dec 172008
 

Siis, kui kell oli kolm ja ma tahtsin lõpuks magama jääda, otsustas Plika üles ärgata ja tissi nõuda. Selle asemel, et rahulikult tissi otsa magama jääda, oksendas ta mõnuga voodisse. Pärast puhastustöid ja mähkimist ei tahtnud teine mitte vaiki jääda, seega polnud muud, kui uuesti linasse. Esimesel katsel sai vist midagi halvasti, sest sibeles rahutult, aga teist korda proovides läks eduliselt. Ja pea sättis ta ka seekord täitsa otse.

Mehel läks kogu selle jamamise peale uni ära, sest tema oli juba enne keskööd magama jäänud, seega hakkas ta taas ema arvutiga mässama ja DVD-sid kõrvetama, et format C-d teha.

Muuseas sain lõpuks endale DVD fotodega, mille kunagi suvel ema arvutist endale kokku tõmmanud olin. Leidsin mõned huvitavad pildid selle aasta veebruarist, kui me Rootsis õekese 30. juubelil käisime.

Tagantjärele mõeldes oli reisi parim nali muidugi see, kuidas mina kogu aeg süüa tahtsin ja Mehele rääkisin, et pane tähele, nüüd olen rase.

Auväärt juubilar oma eale kohases poosis:

Tegelikult peaks muidugi magama minema. IRW.

  2 Responses to “Teine katse”

  1. ja miks mulle neid pilte näidatud pole?

  2. ma ju rääkisin kogu aeg, et lina on hea ost! ja muide – väga eduliselt saab lina nii tõmmata, et pea jääb sisse – tõmbad voldid rohkem laiali lihtsalt. ma siiamaani tõmban plikal – kui ta linas magama jääb – linaserva üle pea, et parem tugi oleks.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.