Dec 192008
 

See on viimasel ajal Plika kõige lemmikum magamisasend – käed laiali.

Kas ma peaks ennast tagasi hoidma ja blogi titepiltidega vähem risustama? Ma annan endale suurepäraselt aru, et ma olen oma lapsest ahvi-vaimustuses (nagu iga normaalne ema) ja teie ei pruugi nii väga olla. Et rangelt võttes pole absoluutselt vajalik iga päev arvutuid minu meelest nii nunnusid ja teie meelest ilmselt täiesti ühesuguseid magamispilte produtseerida…

(Mhmh, ma läksin juba voodisse ja üritasin magama jääda, aga und ikka polnud ja laps oli nii armas ja ma lihtsalt pidin minema ja fotoka tooma ja pilti tegema ja selle kohe siia riputama… Ma nüüd lähen tagasi voodisse ja üritan taas magada)

  3 Responses to “Magus uni, vol xx”

  1. Aga mina arvan, et see on sinu blogi ja sa ei peaks üldse muretsema, et kas titepilte on liiga palju või vähe :) Loevad ja vaatavad ikka need, kes naudivad sinu kirjutisi (loodetavasti pole ma liiga naiivne…)

  2. Kuule, sinu blogi, sinu laps, sinu otsus. See pole küll sama asi, aga ma küll pole lasknud end teiste arvamusest häirida, kui blogisse ohtralt kassipilte pannud olen. Mul suisa eraldi label tehtud kassipiltidega postituste jaoks :D

    Ja ma ei usu, et keegi jätab titepiltide pärast blogi lugemise katki. Ja kui jätabki, siis see on selle inimese isiklik kaotus. Sinu blogi ongi ju asjadest, mis on SULLE olulised. On ju täiesti loomulik, et sa paned oma lapsest siia ohtralt pilte üles, ta on ju sinu elu keskpunkt hetkel.

  3. tahan pilte näha!

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.