Jan 242009
 

Võtsime paar päeva tagasi jälle tegelusteki välja ja seekord pakkus see lapsele isegi huvi. Elu hakkab kergemaks minema.

Kui esimesed kuud pidime ootama, kuni ta süles magama jääb, et ta siis voodisse tõsta, siis nüüd paneme ta juba ärkvel olles voodisse, mis talle küll eriti ei meeldi, aga lutt aitab alati. Vahel oleme ise kõrval, kuni ta magama jääb, vahel jätame ta üksi ja käime ainult siis vaatamas, kui häält teeb. Tavaliselt on tulnud 2-4 korda lutti uuesti suhu panna, siis magab ka. Unes sülitab õnneks luti varem või hiljem välja, nii et imeb seda kokkuvõttes siiski suht lühikest aega.

Minu meelest igatahes parem, kui teda kogu aeg süles hoida.

Aga see on üle mõistuse vahva, kuidas ta kogu aeg muudkui naeratab ja koogab. Eriti armas on see, kui ta keset söömist vahepealt tissi suust lahti laseb, laialt naeratab, häälitseb ja siis edasi imeb.

Otsustasin hakata ühe ruumi kaupa suurpuhastust tegema. Kiiret pole kuskile – teen nii, kuis viitsin. Täna koristasin köögi ära, ma pole seal veel kunagi nii põhjalikult mässanud. Absoluutselt iga kapipealne ja -alune ning nurgatagune sai puhtaks, organiseerisin asju ümber, viskasin ära ja… Nüüd läigib nagu prillikivi. Organiseeritum on ka. Pärast sellist rassimist on ehk rohkem motivatsiooni korda hoida ;)

Mõtlesin vannitoa ka täna ära teha, aga mõtteks see jäigi. Noh, homme on ka päev :)

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.