Jan 262009
 

Mulle tuli just Myspace’i uudiskiri, aga mul pole mitte kõige vähematki mälestust seal registreerumisest. Ma ei leidnud kuskilt kohta, mis registreerumise aega ütleks, aga olin pannud postikoodi, millest sain teada, et elasin tollal Mustamäel – seega siis millalgi 2006. aastal.

Huvitav, MIKS ma seda tegin…

Ühtki uudiskirja pole ma kusjuures varem saanud.

Noh, hiljemalt 48 tunni pärast on see nende lubaduste järgi kustunud. Jube keeruline on sellistest kontodest lahti saada.

  2 Responses to “Müstiline”

  1. Haah, ma just nägin “sind” Birxi myspace’i lehel, kus sind pakuti kui “people you may know”. Aga mul ei õnnestunudki kustutada seda kontot seal, ainult ajutiselt sulgeda. Kuidas saab kustutada?

  2. Kuskilt accounti alt leidsin valiku cancel account – kustutamise käigus pidin vähemalt neli korda kinnitama, et JAH, ma tahan seda kustutada, kaks korda kustutamise põhjuse valima ja korra e-maili sisestama. Lõpuks saadeti meilile confirmation ja seal klikkides lubati, et kahe ööpäeva pärast on läinud. Eks me näe, ütles pime :P

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.