Jan 272009
 

Kuna olin mitmelt poolt lugenud, et 2-3 kuu vanustel lastel tekib sageli kasvuperiood, mil neil on rohkem piima vaja ning nad tahavad seega mõni aeg tavalisest tunduvalt tihemini süüa, et piima tootlus suureneks, siis ei olnud ma eile kuigivõrd üllatunud, kui laps mul terve päeva praktiliselt iga poole tunni tagant tissi otsas rippus. Kui me ta õhtul kell üksteist lõpuks magama saime, magas ikkagi hommikul kuueni välja, nii et öö oli ka rahulik.

Täna oli tal esimese kahe söögikorra vahe juba olude sunnil lühem, sest läksime ju välja ja enne seda oli vaja kõht täis saada. Siis magas ta pikalt Kessu akna taga lõunaund ja sõi jälle kodus üles ärgates.

Niisiis oli eilne ununenud ja mina ei saanud tükk aega aru, miks laps nii viril on ja magama jääda ei taha, ehkki on silmnähtavalt unine. Lõpuks välgatas, et viimasest söögist on juba üle tunni aja möödas. Nojah – ahmis mõnuga tissi ja jäi seal otsas lõpuks magama. Nagu naksti.

Endal oli päris häbi, et asja kohe läbi ei hammustanud ja vaesel lapsel nälgida lasin :P

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.