Feb 232009
 

Tegin täna esimest korda kohvi, mille kvaliteediga ise piisavalt rahule jäin – ei piim ega lill polnud küll päris perfektsed, aga see tuli MINU vähesest harjutamisest, mitte masina kiiksust. Tundub, et ma pole lasknud masinal seni lihtsalt piisavalt soojeneda (juhendis räägitakse midagi kümnest minutist, minu meelest sellest ei piisa, pigem 15-20… Või no äkki ma siis ei oodanud kümmetki minutit täis, ei tea), sellepärast tuligi piim vastik mulliline.

Aga täna käis Haide perega siin, nii et meil oli kokku suisa kuus kohvi/kakaojoojat – esimesed kolm laari (kaks tassi saan korraga teha) tulid keskpärased, aga jätsin masina sisse, et hiljem soovijatele veel kohvi teha ning siis tuligi välja SEE:

Ja pärast seda veel see ka, aga piim sai sutsu liiga vahune.

Igatahes sain ma lõpuks oma veast aru, see on kõige olulisem. Kui nüüd veel väiksema kannu ka saaks, et ainult ühe kohvi piima korraga kuumutada, siis peaks vähekese harjutamisega absoluutselt parimaid tulemusi saavutama :)

Oi, mul on hea meel… Nii lapsikult hea meel!

Rohkem külalisi, kellele kohvi teha!!!

  One Response to “Hakkama sain!”

  1. Tere! Tuleb selle teema väline jutt. Loen, rõõmustan silma armsat last vaadates. Pisike õpetus: lapse suud ei tasuks pühkida (parem kuivatada), sest kui elus nohu juhtub tulema, siis on talle pühkimisest juba küll ja nohutõrje kole toiming. Roomama saab õpetada: käega toeta kõverdatud jalga ja siis teist jalga teise käega ärgita edasi tõukama, see tegevus meeldib kindlasti. Pöörama õpetasin (kõhult seljale) lapse jalaga, mitte suure hooga, vaid kergelt hoogu andes: vasakuga paremale või vastupidi. Londoni shopi-asjus loe: http://thela-thela.blogspot.com vali paremalt veerult “shoping” “pühapäev 16.nov.2008”. Kirjutaja on palju näinud väga arukas naine.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.