Feb 262009
 

Ma siis otsustasin Google’i teenuste põhjalikuma testimise ette võtta, tõmbasin Google Talki ja installisin uuesti Chrome’i kah. Pärast keele muutmist ja brauseri uuesti avamist viskas sihukese kasti ette:

Esimesel korral Chrome’i installides seda küll ei olnud ega tulnud. Ma võiks selle muidugi kinni panna, aga nii puhtast uudishimust… miks see tuli ja mis mina sellest head saan? Miks see nüüd ükskõik millisele lehele minnes ette tuleb ja miks ma seda kinni panna ei saa?

Ehk siis jah, ka mina ootan vastust sellele küsimusele. Tüüüüütu!

Noh, mu Google’i fännid, vastake kähku :P

EDIT: No krt, nii palju siis teist kasu ongi :D Tegin jälle uninstalli ja panin uuesti peale, lahti sain ;)

  3 Responses to “Eeeeh?”

  1. mul offtopic küsimus. kuidas sa seda kriips-kriips-kriips teed? ma pole blogspotis veel välja suutnud nuputada, kuidas juttu maha kriipsutada.

    help needed.

  2. Teksti ette paned nurksulgudes strike, teksti lõppu nurksulgudes /strike, ühtki tühikut ei jäta. Vaata näidist siit.

    Kusjuures esimest korda ma otsisin selle koodi üles kuskilt Marta blogist page source'i või jumal teab mida kasutades :) Hiljem oli juba oma blogis olemas ja sain alati vastava postituse html-ist vaadata, täna proovisin esimest korda peast panna ja esimese korraga läks täppi :P

  3. oo, väga hea, panen omale kohe kõrva taha. aitähh :)

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.