Feb 272009
 

Kõigepealt tuli Pips ja kui tema paari tunni pärast Otepää poole liikuma hakkas, jõudis just Marko kohale. Sai ilusat kohvi tehtud ja juttu räägitud… Ja Plika sai omale kollased vannipardid :D Needsamad, mida ma paar kuud tagasi igatsevalt vaatasin, aga ostmata jätsin, kuna raha oli vähe ja Plika toona veel nagunii mänguasjadest ei huvitunud. Nii et igati naelapea pihta kink :) Markol on õigus – vannipardid on klassika, mis peab iga lapse vannis olema!

  3 Responses to “Külastuspäev”

  1. Kust need pardid ostetud on?
    Alati olen endale kollast vanniparti tahtnud, minu meelest on nad ka puhas klassika..mis sellest, et ma juba lapseeast väljas olen.

  2. Kuskilt tallinnast :) Aga mina nägin neid Konsumis – Ujula või Eedeni omas, muudes ma pole käinud.

  3. mina ostsin need pardid rimist oli vist rocca al mare (hyper)rimi

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.