Laadapäevad

Mees on Selveris. Veetsin viimased kümme minutit talle netist leitud sooduspakkumisi üles lugedes – Rakvere rulaadist odavate nõudepesušvammide, WC paberi ja toidukileni välja. Teleyhe tasuta kõned on ikka kuldaväärt!

Kui veel triikraud vähegi normaalse mulje jätaks, oleks eriti cool – olen sellest viimasel ajal puudust tundnud, aga ei raatsi midagi kallist osta, triigiksin nagunii minimaalselt. Paar korda kuus paari väikest asja triikides peab ehk ka 129-kroonine mõnda aega vastu 😛

Jajah, selline see säästuelu on. Absoluutselt igasugustelt kampaaniatelt leiab hunniku saasta hulgast midagi vajalikku. Ja oh kui rõõmsaks see siis teeb. Irw.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top