Mar 122009
 

Hirmpikk ja tegus päev on jälle selja taga.

Hommikul ei lasknud Plika mul jälle magada, mis tuli tegelikult ainult kasuks – saime ilusasti üheksast üles ja jätkasime pakkimist. 12-13 vahel viis Pisi Mehega viimase autotäie asju ära. Siis koristasime kella poole kolmeni ja lõpuks säras korter nagu prillikivi, nii et võisime rahuliku südamega ära minna. Võtmete üleandmine jääb küll ilmselt alles laupäevale, sest omanikul pole enne linna asja.

Et oleks hea meenutada: sisse kolides nägi meie vana korter välja selline, meie seal elatud aja jooksul selline, nüüd välja kolides siis selline:

Kontrasti mõttes ka hetkeseis meie uues pesas. Lühidalt: KAOS.

Ajutine magamisnurk, kuniks voodi saame/teeme:

Kell kolm pidi tulema Elioni tehnik ühendust üle kontrollima ning täpselt selleks ajaks me ka Tähtverre jõudsime. Kõik töötas nagu õlitatult. Interneti mõttes on see kahtlemata mu elu valutuim kolimine – esmaspäeva õhtul helistasime Elioni, et ümbersuunamist paluda ning neljapäevaks oli kõik korras, oleks isegi kolmapäevaks saanud. Noh, eks me maksa selle kodupaketi eest ju omajagu kah – 455 krooni eest kuus nagu eeldakski head teenindust. Igal juhul oleme väga rahul :)

Sel ajal, kui Mees poes käis ja süüa tegi, jõudsin imevähekene kööki sättida ning pärast kiiret lõunasööki (mis oli ühtlasi päeva esimene söök) kihutasime juba edasi Kessu poole, et laps, kes oli seni ilusti köögiakna taga maganud, kähku ära tissitada ja Kessu hoolde jätta, kuniks me leeritunnis käime (mida ma küll suuremat jälgida ei suutnud, lihtsalt NII väsinud olin).

Plika pidas ennast Kessu juures eeskujulikult üleval: kaks korda oli natuke jorisenud, aga esimesel puhul jäi ta lihtsalt magama ja teisel puhul jõudsime me juba tagasi.

Jaa, lõpmata hea on Kessule nii lähedal elada – tema on Tartus see inimene, kelle hoolde ma julgen oma lapse kõhklemata igal ajal jätta. Pealegi õpib küla peal uusi asju: täna õhtul keeras Plika ennast näiteks esimest korda korralikult seljalt kõhuli (võib-olla on ta seda ka varem teinud ja me pole lihtsalt peale sattunud?) ning mähkimislaua peal hoidis ilusti kätega varvastest kinni. Seda viimast trikki me enne just Kessu plika puhul täheldasime ja kiitsime, Kessu siis harjutas meie lapsega kah.

Ja ega’s meile lihtsalt lapsehoidmisteenust pakutud, ikka koos fotodega:

Ega’s muud, kui kähku magama – et saaks homme hommikul varakult üles ja sättima hakata. Käed juba sügelevad – ei jõua ära oodata, et kodu sisse seatud saaks. Aega on selleks täpselt esmaspäeva õhtuni. Vabalt!

  One Response to “Ametlikult Tähtveres”

  1. […] siin. Suhteliselt kesine kuulutus, ma julgeks mainida, ei anna selle korteri võlust pooltki edasi. Siit näete paremaid ja ajakohasemaid […]

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.