Suurepärane päev

Tulime juba 6.50 rongiga Tallinna, sest lisaks rongijaama lähedusele ahvatles meid Edelaraudtee perepileti hind.

Hängisime hommikul paar tundi erinevates Vanalinna saiakohvikutes, misjärel Vaska meid peale korjas ja Viimsisse sõidutas. Laenutasime Linalapsest kandekoti (alguses oli plaan Bondolino ära osta, aga mõtlesime enne siiski Manduca ka ära proovida), käisime läbi haigekassast ja võtsime ravikindlustuskaarte asendavad paberid ning suundusime siis Ülemistesse, mis on alati viimane peatuspaik enne lennujaama – hea aega parajaks teha ja viimaseid vajalikke oste sooritada.

Minu suureks rõõmuks avastasin töölt Katrini, kes asendas Ruudut (nii et üks tuttav nägu oleks igal juhul olnud) – sai üle pika aja juttu räägitud ja vanu aegu meenutatud. Mees pani nagu tavaliselt Coffee Ini kõrvale laagri püsti (seal on kontakt, ta arvuti aku ei pea), maksis tasuta wifi puudumisel Hansapangale viis krooni ja avastas siis, et Elionil on suur reklaam, mis kodulahenduse kasutajatele üle Eesti tasuta wifit lubab 😀

Mina hängisin veel tööl, aitasin kaupa vastu võtta, käisin vahepeal Londoni eestlaste tellitud kraami ostmas (suitsud, ravimid, šokolaad 😀 ), nüüd ostsime Chopsticksist riisi, laenasime töö juurest kaks kahvlit ja pidasime siin piknikku.

Nii mõnus on Ülemistes olla. Ma tunnen seda maja nii hästi, kõik on kuidagi nii… Oma. Rimi plaan on ka endiselt peas 😉 Ja nii tore oli töö juures olla – jumala eest, tore oli kaupa vastu võtta… Mulle ikka meeldis seal, ei saa sellest üle ega ümber.

Aga nüüd on aeg kodinad kokku korjata ja lennujaama poole liikuma hakata, check-in avatakse veerand tunni pärast.

Uued uudised Londonist!

2 thoughts on “Suurepärane päev”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top