Aug 292009
 

Paar õhtut tagasi läks Mees vara magama, kunas mina istusin poole ööni arvutis (ja kirjutasin blogi, irw). Läksin siis ka lõpuks magama, ronisin voodisse, hakkasin vaatama – Plikat pole kuskil. Vaatasin ümberringi ja avastasin, et ta oli ennast voodist maha keeranud ning magas seal rahuliselt edasi. Siis tuli meelde, et ennist kuulsin küll, kuidas ta vigises, aga kuna kohe vait jäi, ei läinud vaatama.

Jabur. Aga no ega’s midagi, tõstsin ta tagasi voodisse. Üks kaisuloom ta ikka on. Tegelikult magab ta enamasti esimese poole ööd siiski oma voodis, aga ta on viimasel nädalal nii haiglane ja viril olnud, et ei ole hakanud teda oma voodisse tõstmagi.

[tegelikult oli toas täiesti pime, eks, nii et ma tõesti ei näinud alguses Plikat, piltidel lihtsalt välk valgustas hästi…]

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.