Aug 292009
 

Eile jäin jälle arvuti ette magama (Mehe arvuti ette, vaatasime Eurekat, nagu õhtuti ikka), nii et blogi kirjutada ei jõudnud. Aga kõik tegemised tuleks ometigi tublisti kirja panna, et ma siin tagantjärele kahtlema ei hakkaks, kas päev äkki jälle raisatud sai.

Eilne päev möödus pulmadega seotud asjaajamiste tähe all. Panin juuksuriaja kinni, maksin riigilõivu ära ja võtsin pangast selle kohta tõendi, käisin korsetiproovis ja seelikut kinni panemas, kohtusin Katsiga ja leppisin temaga meigi asjus kokku (ja meelitasin ta sujuvalt endaga kaasa linna asju ajama ja lõpuks minu poole kooki sööma)… Lühidalt ongi vist kõik. Oh, aga aega kulus sellele kõigele kõvasti :P

Täna koristasin kirjutuslaua ära :D Mitte et see oleks nüüd midagi nii suurt, aga see oli hirmus sassis juba nädalaid. Nüüd on tunduvalt parem.

Ja siis käisime turul. Turul on meil alati nii, et ükskõik kui vähe või palju raha me kaasa võtame, ikka kulub kõik ära. Täna näiteks ostsime kapsast, lillkapsast, porgandit, redist, mustikaid, paprikat, tomateid ja kurke. Kapsalised on Plikale, mustikad sügavkülma, paprika Mehele, ülejäänut sööme kahekesi. Plika ei armasta miskipärast porgandit – ainult siis sööb, kui see on vähemuses ja muu toidu sisse peidetud. Oma elu esimese redisetükikese sõi ilusti ära.

Käisin lillepoes pruudikimbu asju arutamas, salongist käisin läbi, et tikandi näidist vaadata, poes käisin, et piima osta ja SÜÜA tegin (keetsin ilma soolata kartuleid, irw), sest Mees oli tööl ja… Rohkem ei teinudki midagi. Ja päev ongi juba õhtus. Pidime Ada laste sünnipäevale minema, aga Plika oli nii viril ja tal on endiselt metsik nohu, nii et jäin parem heaga koju.

Plikale maitseb pirn:

See on ju ka lillkapsas, eks? Niii äge näeb välja mu meelest.

Pätu tegutseb jälle:

  2 Responses to “Ülevaade”

  1. See kapsas peaks olema romanesco. Väga maitsev on, nagu tavalinegi lillkapsas.

  2. mulle ütles üks turutädi selle kapsapea kohta, et see on püramiidbrokkoli :)

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.