Aug 312009
 

Eelmine kord, kui teilt pulmaisa kohta soovitusi küsisin, helistasin 15 minutit hiljem emotsiooni ajel ja leppisin ühe inimesega kokku, nii et soovitusi enam ei kuulanudki. Täna õnnestus lõpuks temaga kokku saada ja nüüd võin 100% kindlalt öelda, et meie pulmavanem on Valdi Reinas :) Väga lahe kuju oli – noorem kui arvasin (ma ei tea, miks ma üldse arvasin, et ta vana on, aga on alla 40 – hea!) ja väga normaalse jutuga. Me oleme hirmus rahul ja süda on kohe hulka kergem.

Nüüd ongi veel üks suur mure alles – nimelt pole meil ikka veel bändi. Mõtlesin, et küsin ikka siit ka nõu, ÄKKI keegi teab kedagi…

Eelarve on meil endiselt piiratud – üle 5k ei tule eriti välja. Ühemehebändi jaoks on meie seltskond liialt suur, seega võiks olla vähemalt kaks inimest. Kuna ruumi pole ka väga palju, siis üle kolme ei tahakski (aga selle raha eest ei pruugi saada). Nii et kaks-kolm inimest oleks optimaalne.

Nüüd on see kõige raskem koht ehk ma peaks ütlema, mis stiilis muusikat me tahame. Ma olen muusikastiilide koha pealt nagunii ohmu, ei oska kohe öeldagi. Aga ühte võin öelda küll – sülti ma vihkan. Ma ei oska hästi sültigi defineerida, aga mingi bändi kodukalt just hiljuti lugesin, et nende repertuaaris on peamiselt Eesti levimuusika klassika: Karavan, Karl Madis, Rock Hotel jne – vot sellist muusikat EI taha.

Aga mida siis? Tantsumuusikat, see on kõige olulisem. Et rahvas täiega möllaks. Sellepärast matsime maha ka oma unistuse jazz-bändist – jazz ei ole eriti tantsitav. Aga no mingi jazzi sugemetega tantsitav muusika oleks perfektne ;)

Teate, ma ei oskagi muud öelda. Kui sihuke tüüpiline sült pole, siis me oleme üsna leplikud. Vabalt võib olla väheke teistsugune, omapärane. Peaasi, et tantsitav. Seltskond on meil ka enamjaolt noor, vanuses 20-35 (ehk siis mitte süldiarmastajad).

Öösel olid Mehe sõbrad-DJd nõus muusikat tegema, sellega muret pole. Aga just see bänd, see bänd. Oeh.

Jajaa, ma tean, et ma peaks Eesti ansamblite andmebaasi ette võtma ja otsima hakkama, aga ma ikka enne küsin siit, äkki saan lihtsamini :P

Nii et kui keegi oskab mu mitte just kõige selgemini väljendatud mõtete peale midagi soovitada, siis andke tuld!

  7 Responses to “Soovitage bändi”

 1. http://www.plingers.com/ – hinna kohta ei oma vähimatki ettekujutust, aga lubavad kujundada repertuaari vastavalt peopublikule :)

 2. http://www.kirssgarden.com/index.php?option=com_content&task=view&id=2&Itemid=8
  nägingi neid just pulmas. said peo käima küll! ps. DJ pult hilisemaks on väga hea mõte!

 3. Plingersi asemel küll iga kell Nukker Kukeke. Küsisin ka blogi kaudu ja soovitati just neid. Coolid vennad, ei jõua ära kiita. Ja paremad, kui Plingers (olen neid kah nännuva). Soodne ka. vähemalt kunagi oli.

 4. Nukker kukeke on hää, aga teie jaoks kallis. Oma pulmadeks ka otsisime. aga küsida võib ikka, äkki MASU on hinnaskaalat vähendanud :)
  Kui raha oleks julgeksin soovitada Lehmakommionusid- meil olid ja supppppeeeeer :D
  Plingersit oleksin ka pakkunud, mu meelest hinnaklass sobilik ja nad olid ju 2007 ka popim pulmabänd.
  EDU!

 5. Olen külalisena olnud pulmas, kus Nukker Kukeke mängis…väga super!

 6. Umbes pool Nukrat kukekest saaks meie eelarve eest…

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.