Kõik on nii ilus ja hea

Mul oli auahne plaan hiljemalt keskööl magama minna ning siin ma nüüd istun – nii palju oli tegemist, et jõudsin duši alla alles kell pool üks, no ja siis oli vaja natuke juukseid kuivatada ja…

Tänase ilus ja hea listi peategelased on kahtlemata Runn, Kats ja Mehe noorem õde. Runn sõidutas meid pool päeva ringi, et kõik asjad aetud saaksid, ning parandas nagu muuseas mu arvutil kolm logisevat klahvi ära, mis mind juba mitu kuud frustreerinud on. Shift töötab jälle normaalselt, juhhuu! Kats tuli õhtul mulle maniküüri tegema, aga veetis kõigepealt pooltunnikese pappkasti kunstiliselt paberisse pakkides. No see va piluga kast, noh, ega te ometi arvanud, et me sellega varem tegelesime? Ja Mehe õde, kes alles õhtul peale kümmet kohale jõudis, sai järgmised tund aega minu poolt sujuvalt ette antud pisiasju korda ajada, kunas mina elamist koristasin. Ühtlasi lubasid nad homme selle õnnetu tordi ära tuua ja peokohta viia, see siis ka korras (juhul muidugi, kui TomTom neid rappa ei juhata – nad ei tunne eriti Tartut ja Tom on aeg-ajalt ahastamapanevalt juhm).

Teised läksid kõik juba mitu tundi tagasi magama, mul oli vaja veel pärast duši all käimist kõik oma listid kolm korda üle kontrollida ja asjad kokku pakkida ja teha listid asjadest, mis veel homme kaasa võtta tuleb (kõike ei saanud ära pakkida, läheb veel hommikul vaja vms).

Aga tundub, et kõik on suhteliselt organiseeritud. Tundub, et ma pole midagi unustanud. Hästi ettevalmistunud pruudina on mul foorumi tarkade õpetuste kohaselt kaasa pakitud näiteks niit-nõel, peavalutabletid, niisked salvrätid, plaastrid ja väike peegel.

Üleüldiselt olen ma oma organiseerimisega üpriski rahul. Jaa, otse loomulikult oleks olnud targem kogu selle krempliga nats varem tegelema hakata, et enamik asju poleks nii viimasele minutile jäänud, samas on mul ära jäänud kogu see üleplaneerimine ja pabistamine… Ja kõik on ikka tehtud.

Oh, ja ma sain ühe täiesti ootamatu ja laheda pulmakingi – minu postkasti potsatas Amazoni kinkekaart õnnitlustega MrsB-lt & co-lt. Suur-suur-suur aitäh, ma ei osanud seda tõesti kõige vähematki oodata! 🙂

Jaa, homme on põhimõtteliselt mu senise elu kõige tähtsam päev. Võiks olla. Peaks olema.

Uni ei saa küll nii pikk, kui oleksin tahtnud, samas ega mul polnud erilist soovi magada ka, alles nüüd tunnen väsimust. Ja teate, ma ei pabista üldse, mitte kõige vähematki erutust pole sees. Sihuke imeline rahu on hinges – õige tunne on. Küllap ärevus tuleb homme – kui mitte pildistamise ajal, siis kirikus kindlasti.

Ega’s midagi – hoidke pöialt, et kõik sujuks…

8 thoughts on “Kõik on nii ilus ja hea”

  1. Tõesti kui närvi pole siis polegi seda vaja. Loodame, et siis seda närvilisust ei tulegi, vaid saad oma tähtsat päeva täiel rinnal nautida. Ilusat ja rahulikku pulmapäeva sulle, tikker!!!!!!

  2. Kaunist paikeselist pulmapäeva! Palju-palju onne, roomu ja armastust koikidesse paevadesse! Votke maksimum sellest fantastilisest paevast!

  3. Ma mõtlesin esiti, et ei ütle midagi, aga nüüd juba sa mitmendat korda teed sama viga ja mind õudselt häirib.

    kuna = samal ajal kui, kunas = millal.

    Aga täna oli ilus päev küll, täpselt selline karge päikseline nagu tahtsid. Ilusat teile!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top