Sep 262009
 

Mul on peale tüdrukute õhtu ja pulmafotode veel mitmeid seni avaldamata pilte Plikast, aga need jäägu hilisemaks, täna ei jõua. Praeguse postituse algusesse sobivad aga hästi mõned pildid kolmapäevaõhtusest pakkimisest.

Igaühel oma kohver:

Täna hommikul lennujaamas:

Sai natuke lastenurgas hullatud:

EMT-l on ulmelised reklaamtoolid, täpselt nagu koopad:

Lend ise läks hästi ja midagi eriti märkimisväärset ei juhtunud. Jah, me lendasime seekord Easy asemel Estonian Airiga, ümberistumisega Helsingis (ei pannud seda enne tähele, kui piletid olid juba bookitud) ning saabumisega Heatrow’sse, nii et iseenesest peaks ju midagi rääkida olema… Lihtsalt ma olen juba nii palju lennanud, et loodetud põnevust jäi ikkagi väheks. Kangesti ajab naerma see, kuidas ma esimest korda Londonisse tulles kartsin lennujaamas ära eksida.

Helsingisse lendasime lennukiga, millel oli ainult 30 kohta, see oli päris jabur. Heatrow tundus kuidagi väike, aga muidu okei (parim oli muidugi minu küsimus Abikaasale: kas siin on alati sellised lillad tuled olnud? Lihtsalt nii harjunud Stanstedist lendama…). Kõige märkimisväärsem sündmus kogu reisi jooksul oli see, et unustasin oma mantli lennukisse – hea, et see juhtus Londonis, mitte Helsingis. Saime kätte, pidime ainult ootama. Viimasest polnud suuremat häda, tahtsime nagunii söömas käia:

Kolme kohvri, kahe koti, käru ja lapsega on päris kurnav liigelda, aga jõudsime õhtupoolikuks edukalt West Norwoodi. Teate, täielik kodu tunne on siin :) Kuna Iir oli õhtuni tööl ja Sten on hetkel üldse Eestis, läksime kõigepealt hoopis Abikaasa töö juurde. Sai seal tunnike juttu aetud (ehkki jõudsime alles napilt pärast tööpäeva lõppu kohale) ning edasi pubisse mindud. Seal läks juba hoopis lõbusaks, eks kahel siidril (otse loomulikult mustsõstrasiirupiga!) oli oma roll.

Oi, teate, NII tore on jälle Londonis olla. Meie geniaalsest korteriplaanist ei tulnud küll miskit välja, sest ülevalt naaber on paraku remondiga juba ühele poole saanud ning tahab seega liiga palju raha, aga küllap me siis leiame miskit muud – läheme homme ümbruskonda jalutama ja majade eest kuulutusi otsima (päris palju on silte väljas). Või kes teab, ehk ei leita üle £700 eest kedagi ja tüüp on nõus meile hinda alla laskma… Küll kuidagi saab.

Aga hirmus tore on olla :) Ei jõua ära oodata, millal endale elamise leiame, millal jälle kõiki sõpru näha saab, millal kõigisse igatsetud kohtadesse jõuame…

  2 Responses to “Jälle Londonis”

  1. heip, vaata Orkuti UK foorumisse, mulle hakkas seal mõningaid pakkumisi silma või jäta ise teade… ja tere tulemast inglisesse :)

  2. hehe. Mina oma esimesel Londoni lennureisil teatasin vastutlevale sõbrale lennukisaabumise aja, aga unustasin mainimata lennuvälja nime. Kellel see ikka pähe tuleb, et Londonis lausa mitu lennuvälja. Tema sai sõnumi kätte kolm tundi enne minu maandumisaega ja tegi siis internetis kiirsurfamist ja pidi veel õigesse lennujaama ka jõudma.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.