And I shopped till I dropped…

[ettevaatust, suhteliselt tibijutt]

Tegelikult polnud asi muidugi üldse nii hull, aga jah, Abikaasa sai ju palka ja nii me siis läksime Croydonisse, et Primarkist patju osta (sest Iirelt ja Stenilt oli ikka üks laenuks, aga neile tulevad homme külalised). Abikaasale riideid ostma pidime ka, aga kuna tal erilist tuju polnud, kolmest poest midagi ei leidnud ja pühapäeval pannakse ju kõik juba viiest kinni, siis tema ei saanudki midagi.

Mina ei pidanud endale midagi ostma, sest nii on kombeks, kui me Abikaasaga koos poes käime. Aga kuni ta TK Maxxis ringi vaatas, pidin ju mina ka… Ja lõpuks vaatasingi mina üksi, nemad ootasid Plikaga väljas. No ja siis ma ostsin omale lõpuks Billabongi jope (£17) – sihuke mõnus voodriga sügisene jope, mugav ja funky, täpselt paras, hea lapsega väljas käia, dressikaga on juba külm ja mantliga käin pigem siis, kui ennast nagunii rohkem üles löön. Oh, ja mis mulle selle jope juures eriti meeldib – kapuuts püsib ilusti peas ja hoiab kõrvad soojas, ei pea ise kaelusest kinni hoidma, et tuul peast ei puhuks. Isegi salli pole vaja, nii ilusti on kõik kinni.

No ja siis jäi kuskil tee peal ette veel mingi sallide väljapanek, kus oli lõpumüük, üks maksis £3 ja kolm tükki £5 – no ma muidugi pidin siis ju kolm ostma. Ma olen nagunii tükk aega endale mingit sellist mõnusat ruudukujulist riidest salli tahtnud, mida hea praeguse ilmaga kanda – pole liiga suur, nagu mu pashminad, ega liiga soe, nagu kõik mu ülejäänud sallid. Punase ja must-valgega oli kerge valik, kolmadaga mõtlesin tükk aega (aga kuna kolmas oli tasuta, ei saanud ju võtmata ka jätta). Sai siis fuksiaroosa – sobis kokku selle sviitriga, mis mul parasjagu seljas oli.

Primarki kodukaupade osast leidsin sellise vahva pesukorvi (£2) – üldiselt on suht kindel laks, et kui ma kuskil midagi punast mustade täppide ja silmadega, st lepatriinut meenutavat 😀 näen, siis on kindel laks, et ma selle ära ostan, kui see asi vähegi kasutust leiab. No on ju nunnu!

No ja Plikale sai ka liiga palju riideid ostetud. Ostsin kohusetundlikult kõik 12-18 kuud ehk 80 cm, v.a. need esimesed lillad püksid, mis sai 74 cm, kuna suuremaid polnud. No need on ka ainsad, mis talle praegu parajad, ülejäänud püksid kõik pikad ja pluuside käised ka. Aga no küll ta kasvab sisse. Ma lihtsalt lootsin, et saan midagi praegu kandmiseks… Oma viga 😀

Ahjaa, see roosa voodriga jope on ka juba praegu paras. Hea, kui ilmad jahedamaks lähevad. Oleks küll mingit veekindlamat komplekti tahtnud, aga seal oli ainult paar eriti koledat vihmamantlit ja ma mujalt kallimatest poodidest põhimõtte pärast ei osta. Paari nädala pärast pidi Wimbledonis suur lasteasjade car boot sale olema, vaatame siis sealt.

Ja see lilla kampsun on täiesti emotsiooniost, mitte et seda oleks nii kangesti vaja läinud. Aga niii nunnu lihtsalt! Ja need ühevärvilised pluusid tegelikult, no oleks ka vist võinud ostmata jätta, sest neli tükki ju juba sai… Aga nii odavad olid ja no punane oli ja… (valge on küll ainult sellepärast, et olid kahekaupa pakis)

Hindadest nii palju, et püksid ja mustriga pluusid olid kõik £2.50 (ok, üks pluus oli £3), ühevärvilised pluusid olid 2tk £2, kampsun £5, jope £6. Kokku neli paari pükse, kaheksa pikkade käistega pluusi, kampsun ja jope £35 ehk ca 600 kr. Pole paha!

Lillat värvi sigines Plika garderoobi ühe hoobiga päris palju. Punane on endiselt kõige lemmikum, aga seda polnud eriti üldse, ju lilla on moes. Aga pole midagi, mulle hakkab lilla jälle järjest rohkem meeldima. Varsti ostan vaat et endale ka 😀

Ja mu jope, muide. Ütleme nii, et Billabongi jopede hinnad on muidu ca £65-130, £32 oli parim soodukas, mis netist leidsin – nii et minu £17 on üle mõistuse odav. Hea firma, korralikud asjad – Abikaasal on neilt püksid ja dressikas ja seljakott – kõik TK Maxxist, mis müüb odavalt igasuguseid kalleid firmariideid.

Ok. Tibijutu lõpp 😀

5 thoughts on “And I shopped till I dropped…”

  1. aii, just saabusin Londonist, aga tk maxx läks meelest 🙁 eks siis järgmine kord. primark võiks meil Eestiski olla ja gapi tahaks ka.

    annushka
    lihtne blogilugeja 🙂

  2. Kui nüüd järele mõelda, siis sall see tõesti pole, pigem rätik 😛 Kiire googeldamine ütles, et shemagh on mingisugune araabia rätik/sall? Üldiselt suva, peaasi, et kaelas ilus ja soe 😀

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top