Nov 122009
 

Mul mängivad jõululaulud :D

Tegelikult tekkis mul juba nädal tagasi korraks jõulutunne, kui pimedas West Norwoodis ringi jalutasin… Selline tunne, et tahaks Love Actuallyt vaadata, mille DVD muidugi Eestis on, nii et ma lasin selle Abikaasal tõmmata ja lõpuks jäigi vaatamata, sest me läksime tol õhtul natuke raksu. No eks ootame, millal jälle tuju tuleb.

Muide, Abikaasa ülemus pani eile tööl kuuse püsti (mis siis, et teised ütlesid, et liiga vara on). Ma olen ka muidu tugevasti seda meelt, et detsember on jõulukuu, nii et kõik kaunistused enne seda on idiootsus, aga no laule võin ju ikka kuulata, ilusad on :P

  2 Responses to “Kuulutan hooaja avatuks”

  1. minu hooaeg on ammu alanud :P nüüd kuulan muidugi sagedamini :D

  2. ma kuulasin ka oktoobri alguses juba.. aga ainult paar tundi. peale seda pole enam kuulanud. vägisi ootan detsembrit :D

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.