Jan 122010
 

Mulle just helistati Riverfordist. No et ma olen neilt tellinud ja kuidas rahul ja nii edasi. Ma alguses ei kuulnud nime ja küsisin üle, kas nad on The Organic Delivery Company ja ilmselt nad ei saanud must päris täpselt aru, sest no Riverford tegeleb ka ju põhimõtteliselt sama asjaga (ainult et sellel teisel firmal see ongi nende NIMI) ja nad ütlesid jah :D

Ja siis ma kurtsin, et viimase saadetise ananass oli samal ajal toores ja mäda, mille peale nad lubasid järgmise tellimusega midagi ekstra tasuta kaasa panna. No ja siis muidugi tuli edasise jutu käigus välja, et nemad ikka on hoopis Riverford, seega ei mingit tasuta puuvilja :D Aga nad olid muidugi hirmõnnelikud, et see nende ananass polnud :P

Ah, ja ma tean, et kui ma kirjutaks ja kurdaks The Organic Delivery Companyle, et see ananass oli toores ja mäda, ma saaks neilt ka midagi ilmselt kompensatsiooniks. Aga ma pole üldse sellist kurtja tüüpi… Kui see jama korduks, siis ilmselt läheks lõpuks ütlema, aga esimese korra peale ei viitsi, loen õnnetuks juhuseks. Optimist nagu ma olen.

Ma siis kiitsin Riverfordile, et neil on ilus koduleht, ainult et hinnad võiks olla kauba juures ja ühekordse tellimuse (vs iganädalane regulaarne kasti vm tellimuse) kohta oli raske leida. Koduleht olevat muutmisel, ehk siis varsti on teisiti.

Aga muidu on mõlemad firmad toredad. Mõlemil omad head ja vead, nagu ikka.

  One Response to “Haha”

  1. Mulle ka kurta ei meeldi, aga mu mees on selles väga hea. Vodafone on meie hiljutine tüliõun, sest meie hea leviga alas meil mõlemal ei olnud lambist levi. Viimati saime 100 neala krediiti :D

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.