Jan 172010
 

Kuna Vistast on kopp ees (1GB RAMi, eks), mõtlesime proovida, kuidas 7 töötab. XP-d ei julgenud panna, sest ilmselt oleks draiverite jamad tekkinud.

Nojah, otse loomulikult on ikka jamad. Reso on miskipärast 3:4 ja Abikaasa seal midagi susserdas, aga korda ei saanud… Ja mul pole erilist viitsimist hakata midagi installima ja välise kõvaketta pealt tagasi tõmbama ja korda looma, kuni pole kindel, et kõik varsti jälle korstnasse ei lenda. Sellest rääkimata, et mingi asi, mis pidi Windowsi kenasti aktiveerima, ka minu saastaläpaka peal ei tööta :P

Põhimõtteliselt saaks Vista tagasi panna, KUI mul oleks kaasas recovery DVD, mis ma kõrvetasin, kui arvutit kasutama hakkasin, aga see jäi Eestisse ja teist korda enam kirjutada ei lase, ühesõnaga üleüldine rist ja viletsus.

Kui selle resolutsioonijama korda saab ja muud ikaldust ei ilmne, siis ehk tõmman oma arvutisse jälle nt MSNi ja muud värgid, nii kaua käin ainult Abikaasa arvutist Google Readeris ja meili kontrollimas. Mis siin arvutis ikka passida.

Shoppi ka pole enam, niuks. Mul on muidu Plikast lahedaid pilte…

Oh, aga Abikaasa jõudis just koju, ta käis pühapäevahommikusel mööbliostutripil. Saime £15 eest Plikale voodi ja £10 eest kummuti. Millised, pole õrna aimugi, eks kohe ole näha :P

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.