Jan 272010
 

Õeke jõudis ööl vastu teisipäeva ja lahkub ööl vastu laupäeva. Kessu ja Tauno tulevad neljapäeva õhtul ning lahkuvad pühapäeva õhtul. Tühja kohvriga Eestist tulijatena on neil au täiendada meie söögivarusid. Hapukapsast, musta leiba, tatart ja neljaviljahelbeid :P

Käisime Vera Cruzis hommikust söömas. Seal töötav tüüp mäletab endiselt, kuidas see mulle meeldib (no sausage, no tomato, extra beans and extra mushrooms… Ja küsis, kuidas Abikaasal läheb), ehkki meie püsikliendiajad lõppesid juba märtsis 2008, pärast seda oleme sinna sattunud vaid kord paari kuu jooksul. No ja siis muidugi shoppamas – Primarkis ja mujal – õekesel oli vaja riideid, kuhu oma äkitsi suureks kasvanud kõht ära mahutada (Abikaasa sünnipäeva paiku peaks sealt üks kink välja vupsama :P). Sellised külalistega poeskäimised on alati ohtlikud, ega siis ise ei saa niisama olla. Aga vat täna sain. Ma ei ostnud endale ega isegi Plikale mitte midagi! Hea küll, tahtsin talle lillasid sukkpükse, aga tema suurust polnud.

Nii et minu arvele läksid ainult Pipsi tellitud voodilinad ja katsikukink Geily tipsile… Ja üks Big Tasty ka :P Kuramus, et nad mu lemmikmuffinikoha kinni panid, mul pole nüüd enam Croydonis ühtki “oma” söögikohta, kuhu tagasi kisuks.

Nüüd olen hirmus väsinud. Terve päev ringi trallida pole ikka naljaasi. Vormist väljas!

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.