Jan 282010
 

Eestis on mu lemmikjogurt Tere Helluse sarja rabarberi-kaera jogurt (Mumuu kiivi-tikri jogurt on teisel kohal :P ). Siinmaal on jogurtid reeglina jube igavad, vähemalt need 400 g potsikud (ja liitrist pole üldse muud kui maitsestamata) – väikeste ost on mõttetu raharaisk, neist ei saa maitsetki suhu. Onkenil on üks rabarberijogurt, paraku on see vaniljega, mis rikub maitse täielikult, nii et seni olen pidanud leppima mittemidagiütleva virsikujogurtiga. Täna avastasin Sainsbury’st Rachel’si rabarberijogurti. Lihtsalt jumalik! ma ei osta enam kunagi midagi muud :P Mahe kah veel!

jogurt

Ainus häda on nüüd selles, et kuna õeke poes ei vihjanud, et tema ka seda jogurtit tahab, siis me enam-vähem kaklesime ainsa topsi pärast ja see on peaaegu tühi. Vaja homme jälle poodi minna ja suuremad varud osta :D

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.