Jan 312010
 

Imeline on kodus istuda, puhata ja mitte midagi asjalikku teha – ma pole seda luksust endale nädala algusest saati lubada saanud.

Imeliselt maitses heeringaleib, mida juba nädala igatsenud olin ning mille viimane komponent (heeringas :D ) tänu Abikaasale täna lõpuks Brixtoni Tescost kohale jõudis.

Imeline on see, et käsi, mis oli hommikul sama valus ja paistes kui eile, on õhtuks hulka paremaks läinud – paistetust enam pole, valutab ainult mõne üksiku asendi peale ja kannatab veidi rohkem survet kui enne.

Ja imeline on ka see, et ma sain lõpuks ometi ühele poole Marise blogi Xangast Bloggerisse ümber kolimisega – ma alustasin sellega oktoobri lõpus, aga mingil hetkel jäi pooleli ja ununes, nüüd siis võtsin jälle kätte ja täna saingi lõpuks tehtud. Arhiivide tagantjärele võrdlemine oli ka väga tark idee, sellise suure asja puhul tuleb ikka hooletusvigu sisse. Leidsin mitmed postitused, mis olid kogemata vale kuu alla sattunud, mitmed postitused, mis olid kogemata topelt saanud ja mitmed postitused, mis olid üldse ümber kopeerimata ununenud – kõiki vähemalt viis! Hirmus :P Igatahes peaks nüüd kõik korras olema, välja arvatud kaks videot, mis Maris ise uuesti üles panema peab. Minu töö on tehtud!

Küüned lakkisin kah uuesti ära, sest ühelt küünelt tuli tükk lakki maha. Olin aluslaki juba naabrinaisele tagasi viinud, aga leidsin sahtlist ühe heledamat sorti laki, mis Kadri siia jättis – tegin siis pattu ja lakkisin sellega, ilma aluslakita. Seekord jäin tulemusega rohkem rahule – mulle ei tulnud ja üldse on see korallitooni lakk mu küüntel üllatavalt mõnus (poleks arvanud, et mulle nii tagasihoidlik ja oranžikas toon meeldida võiks). Kirjade järgi püsivat see lakk kuni kümme päeva, ma siis vaatan :P Ilma alus- ja pealislakita võiks ju viis päeva ikka välja venitada? ;)

Kui nüüd veel koristada ka viitsiks…

  One Response to “Imeline”

  1. Oikuiäge, aitäh!

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.