Feb 052010
 

Rimmeli Wear Maxx, mis lubaduste järgi kuni kümme päeva kestab, sai kahekordse kihi ning alus- ja pealislakita tõepoolest viis päeva hakkama (ja nende päevade sisse mahtus ka kogu meie pere nõude- ning ühe tegelinski pidev tagumendi pesu). Olen rahul :P Ükski küüs pole ära murdunud, nii et lakkisin uuesti.

Abikaasa teatas täna, et ma võiks juba ära sünnitada – tal olevat mu isudest kõrini. Ma ei mäletagi, mitu päeva ma pannkooke norima pidin – need on tavaliselt nädalavahetuse hommikute teema, siis on mässamise viitsimist rohkem. Aga täna õnnestus mul need igatahes välja kaubelda, PÄRAST kukeseene-kartulikotlette (see oli õnneks tema idee, neid ma lunima ei pidanud) :P Ainult jäätist ei olnud ta miskipärast nõus õhtul ostma minema, nii et kokteil jäi tegemata. Avastasin, et jääkuubikud maitsevad ka päris head – igatahes paremini kui endine suurim lemmik virsikumahl, see on vastikult lääge!

Tahaks kodust õunamahla… Sellist, mis on hapudest õuntest tehtud. Poest saab muidu täitsa vanaema mahla maitsega variante, aga kõik on arusaadavalt magusatest õunest. Damn! :P Peaks äkki sidrunit sisse pigistama…

Kapis seisavad seaprae jäänused, keegi EI TAHA. Seapraadi! Shock! Horror! Ja tänase kuupäevaga kana oli ka halvaks läinud (nojah, ma ei tahtnud seda nagunii). Seevastu isutab hoopis supi järele. Eile oli miskine frikadellisupilaadne asi, täitsa hea… Aga kõige rohkem tahaks seljankat. Abikaasa teeb oi kui head seljankat :P

Muidu elatun peamiselt röstleivast võiga. Nii Kessu ja Tauno toodu küll eriti kaua vastu ei pea. Eestist tagasi tulles saab kohver jälle leiba täis olema…

  3 Responses to “Tibirõõmud ja isud”

  1. heh, meil on ka külmkapis seaprae jäänused, mida keegi millegipärast ei taha. varsti pakun loomadele…

  2. Tere,
    Jaakuubikutega ole ettevaatlik! Minul laks ka jaatiselt sujuvalt yle jaakuubikutele, siis crushed ice'le umbes poole raseduse pealt. Siis sattusin sellest nii soltuvusse, et narisin 4 kg jaad iga paev, iga ohtu suur jaakauss nina all. Kahjuks see vajadus ei kadunud ara raseduse lopuga, vaid kestis veel 6 aastat otsa. Kohutav oli olla ilma jaata. Sel suvel tuli akitselt ja ootamatult lopp sellele vajadusele. Uurisin internetist, et kas teistel ka sellist probleemi on ja paljud seostasid seda raua puudusega. Ma olen aneemik kyll, aga olin seda varemgi ja praegugi, aga jaad ma praegu ei himusta, nii et kes teab.

    Parimad tervitused!

  3. Mina olen mõlema raseduse ajal nagu hull jääd närinud. Ja mõlemad korrad on isu üle läinud peale sünnitust – haiglast koju tulles panin vanast harjumusest jäätüki suhu ja jube vastik ja külm oli :P Rauapuudust ei olnud mul kummalgi korral

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.